Головна Новини Світ Росія Росіян закликали чекати 18 січня: Путін виступить із важливою заявою щодо України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіян закликали чекати 18 січня: Путін виступить із важливою заявою щодо України

Російські пропагандисти інтригують - Путін готує важливу заяву про війну в Україні

17 січня 2023, 16:14 comments7708
Поділіться публікацією:

Президент Росії Володимир Путін зробить важливу заяву щодо ситуації на війні в Україні в середу, 18 січня, під час заходів, присвячених 80-річчю прориву блокади Ленінграда. Як передає "Коментарі", такий текст активно поширюють російські пропагандистські ЗМІ. Також із Кремля надійшло завдання активно поширювати таку інформацію на тимчасово окупованих територіях.

Росіян закликали чекати 18 січня: Путін виступить із важливою заявою щодо України

Володимир Путін. Фото: з відкритих джерел

Цікаво, що жодної іншої інформації щодо самого тексту заяви не повідомляється. Тримають інтригу та близькі до Кремля пропагандисти, включаючи самого речника Путіна Дмитра Пєскова, який радить усім дочекатися 18 січня і почути, що скаже диктатор.

За даними аналітиків Інституту вивчення війни (ISW), президент РФ Путін змінює стратегію ведення війни в Україні. За висновками експертів, російські війська у найближчі півроку намагатимуться перехопити ініціативу у війні, готуючись до "рішучої стратегічної дії".

Американські експерти зазначають, Кремль, ймовірно, готується провести вирішальну стратегічну операцію протягом наступних 6 місяців, спрямовану на те, щоб перехопити ініціативу та покласти край низці оперативних успіхів України. В ISW перерахували невдачі Росії у війні проти України. Зокрема, за останні 11 місяців Росія не змогла досягти більшості своїх основних оперативних цілей в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Росії Володимир Путін не зумів скористатися тим, що Європа замерзне цієї зими через брак енергоресурсів і тоді Україна опиниться віч-на-віч перед російською агресією.

Раніше "Коментарі" писали — чи здатна Росія зламати ситуацію на фронті — чи справді війна завершиться цього року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини