Головна Новини Світ Росія Росіяни без Mastercard: частина російських банків відключені від міжнародної фінсистеми
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни без Mastercard: частина російських банків відключені від міжнародної фінсистеми

У повідомленні наголошується, що Mastercard продовжить роботу з регулюючими органами, щоб повністю дотримуватися зобов'язань щодо дотримання вимог санкційних вимог

1 березня 2022, 08:44
Поділіться публікацією:

Те, про що попереджали багато хто сталося. Mastercard заблокувала доступ до платіжної системи декільком російським фінансовим установам. Як наслідок, ті громадяни Росії, які обслуговуються банками, що потрапили під санкції, тепер не зможуть зняти готівку та отримати інші послуги, пов'язані з фінпереказами, що раніше робили дані фінустанови. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на офіційне повідомлення Mastercard.

Росіяни без Mastercard: частина російських банків відключені від міжнародної фінсистеми

Mastercard. Фото: GETTY IMAGES

У Mastercard підтвердили, що санкції за російське вторгнення в Україну якраз і мали на увазі відключення кількох банків.

Також у повідомленні йдеться, що Mastercard відповідально ставиться до вимог щодо введення санкцій та підтримує тісний зв'язок із регулюючими органами, виконуючи всі їхні вимоги.

Mastercard засуджує вторгнення російських військ, називаючи його руйнівним для української держави.

При цьому Mastercard не оприлюднили список з тих російських банків, які потрапили під антиросійські санкції і сьогодні є відключеними від системи. Mastercard зазначає, що санкції США унеможливлюють російські банки повноцінно функціонувати в міжнародній платіжній системі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти в ексклюзивному інтерв'ю проаналізували, які шанси Україна після того, як вдасться відбити російську агресію за прискореною процедурою приєднатися до Європейського Союзу та НАТО . Експерти вважають, що якщо про членство в ЄС ще можна говорити, то про членство в НАТО, враховуючи всі обставини, говорити поки що надто передчасно. Шанси дуже невеликі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини