Головна Новини Світ Росія Росіяни бояться їхати до Криму: попит на оренду житла на півострові впав до рекордного мінімуму
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни бояться їхати до Криму: попит на оренду житла на півострові впав до рекордного мінімуму

Попит росіян на оренду житла на окупованому півострові впав до 1%

8 червня 2023, 14:45
Поділіться публікацією:

Незважаючи на початок літнього сезону відпусток, попит на відпочинок у Криму серед громадян Росії різко почав знижуватися. Частка півострова у бронюваннях житла та готелів у Росії на літо 2023 року – всього 1%. При цьому ще 2021 року на кримські курорти припадало 19% бронювань, росіяни охоче відпочивали у Криму пишуть російські ЗМІ.

Росіяни бояться їхати до Криму: попит на оренду житла на півострові впав до рекордного мінімуму

Крим. Фото з відкритих джерел

Сервіси бронювання житла зазначають, що різке падіння попиту відбулося ще 2022 року, а цього літа ситуація погіршилася ще більше. Наприклад, у 2021 році на півострів припало 19% бронювань туристичного житла, у 2022-му – вже лише 3%. Цього сезону росіяни вважають за краще відпочивати в інших областях – частка Сочі зросла до максимуму за 5 років (15%).

Інший сервіс бронювання житла, включаючи квартири і будинки подобово, підтверджує попит, що обвалився, на розміщення в Криму. За попередніми бронюваннями на сайті частка півострова влітку 2023 становить 3%. Це черговий антирекорд.

"Порівняно з минулими сезонами цього літа в Криму буде набагато менше бронювань. Найбільший попит у регіоні припадає на Ялту та Севастополь", — зазначають у сервісі.

Через різкий спад попиту в Криму знизилися ціни на проживання навіть у найпопулярніших локаціях.                                               

Читайте на порталі "Коментарі" — Крим без води три, п'ять, десять років: Олексій Данілов озвучив невтішні наслідки підриву Каховської ГЕС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – треба довести до кінця: маріонетка Кремля на чолі "ДНР" Денис Пушилін мріяв про захоплення України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини