Головна Новини Світ Росія Росіяни цинічно похизувались атаками по енергетиці України
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни цинічно похизувались атаками по енергетиці України

31 березня, російські окупанти знову атакували Україну

31 березня 2024, 20:45
Поділіться публікацією:

Російські  агресори хизуються сьогоднішнім масованим обстрілом по  України та  черговим ударом по енергетичній інфраструктурі  України.

Росіяни цинічно похизувались атаками по енергетиці України

Ракетна атака на Україну (фото з відкритих джерел)

Про це інформує  Telegram-канал Міністерства оборони РФ.

"Повітряно-космічними силами Росії завдано групового удару високоточною зброєю великої дальності повітряного базування та безпілотними літальними апаратами по об'єктах енергетичної інфраструктури та газовидобувної галузі України", — повідомляє російське оборонне Міністерство.

Тут зазначають, що внаслідок ударів, ніби, було зупинено роботу підприємств оборонної промисловості, які  виготовляють та ремонтують озброєння, військову техніку та боєприпаси.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Росія завдала масованого ракетного ударуВ ніч на 31 березня Росія в Саратовській області підняла бомбардувальники Ту-95 з крилатими ракетами для удару по Україні. Крім ракет, росіяни активно атакували "шахедами", які долітали до західних областей України. 

Перші групи російських ракет увійшли в повітряний простір України близько 5 години ранку. Вони пролетіли повз Київську та Житомирську область, де спрацювали системи ППО, і продовжили рух на захід. Далі російські ракети досягли Тернопільщини, Волині, Прикарпаття та Львівської області. Мер Львова Андрій Садовий повідомив про загрозу для міста. Близько 5:50 російські ракети з Волині пролетіли над містом у дві хвилі в напрямку Стрия. 

Саме це місто на Львівщині стало об’єктом останній російських ракетних атак. Також на Стрий були спрямовані ракети з Івано-франківської області. Влада попередні рази повідомляла, що Росія завдає ударів по газових підприємствах та підземних сховищах. 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини