Головна Новини Світ Росія Росіяни евакуюють село на Далекому Сході РФ через запуск ракети
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни евакуюють село на Далекому Сході РФ через запуск ракети

Мешканці російського села можуть постраждати через уламки російської ракети, тому їх евакуюють.

7 серпня 2023, 11:05 comments1093
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

11 серпня в рамках запуску першого в Росії місячного посадкового апарату майже за півстоліття жителі села на Далекому Сході РФ мають бути евакуйовані. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росіяни евакуюють село на Далекому Сході РФ через запуск ракети

Російська ракета. Фото з відкритих джерел

11 серпня Росія запустить з космодрому "Восточный" ракету на Місяць. Перший ступінь ракетоносія буде відділений над Хабаровським краєм. У зоні ураження знаходяться кілька місцевих річок та одне селище – Шахтинськ, в якому проживає близько 60 осіб.

"Падіння і руйнування ракетних двигунів супроводжуватиметься світінням і гуркотом. Фрагменти, що впали, можуть спричинити травмування людей", — зазначив голова Верхньобуреїнського району Олексій Маслов.

Через це село Шахтинськ евакуйовують за дві години до запуску ракети. Туристів, рибалок та мисливців, які знаходяться у зоні можливого ураження уламків ракети просять залишити небезпечну територію. В’їзд у зону падіння у Росії заборонили з 11 по 13 серпня. Де розмістять людей, яких збираються евакуювати офіційні особи РФ не повідомили.

Останнього разу росіяни запускали місячний посадковий апарат "Луна-24" у 1976 році. Новий проєкт отримав назву "Луна-25".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що солдати армії РФ тероризуються російське село. Місцеві мешканці скаржаться на російських військових, які постійно п'яні, чіпляються до жінок і неповнолітніх дівчат. Російські солдати спалили місцеву церкву, а одному таксисту відрізали палець.

Також "Коментарі" писали, що колишній офіцер Пентагону заявив, що США контактували з НЛО та приховують цю інформацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини