Головна Новини Світ Росія Росіяни готуються до чергового «жесту доброї волі», після чого знову запропонують переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни готуються до чергового «жесту доброї волі», після чого знову запропонують переговори

Путін хоче продовження війни в Україні, але дуже потребує паузи

14 жовтня 2022, 17:08 comments2246
Поділіться публікацією:

У Кремлі вже всерйоз говорять про те, що утримати Херсонську область та контроль над Херсоном не вдасться. Тому цілком можна буде відвести російські війська, що подати як жест доброї волі та запропонувати переговори Україні, де обговорювати питання припинення вогню та перемир'я. Як передає портал "Коментарі", про це пише видання "Meduza", яке в Росії зарахували до "іноземних агентів".

Росіяни готуються до чергового «жесту доброї волі», після чого знову запропонують переговори

Російські війська. Фото: з відкритих джерел

При цьому ЗМІ, посилаючись на співрозмовника, близького до Кремля, стверджує, що бажання Путіна та його близького оточення педалювати тему переговорів не пов'язане з тим, що Росія має намір підписати мирний договір з Україною та припинити війну. Путін, як і раніше, налаштований продовжувати війну. При цьому йому потрібні переговори для того, щоб виграти час, за який російський диктатор сподівається навчити мобілізованих та заповнити запаси військової техніки, щоб у лютому-березні 2023 року розпочати новий масштабний наступ.

Зараз Кремль намагається "вплинути на західних лідерів" і, зокрема, у цьому питанні дуже сподівається на президента Туреччини Ердогана, через якого і просувається питання переговорів з Україною, яка, як відомо, відмовилася садити за стіл переговорів з Росією, поки її представляє Путін.

За даними співрозмовників Медузи, Кремль розробив новий тактичний варіант. Його завдання – добити запровадження тимчасового режиму припинення вогню. Домовитися про це, за задумом російської влади, могли б російські та українські військові без залучення перших осіб обох держав.

Читайте також на порталі "Коментарі" — перший епізод зіграний : у Кремлі знущально прокоментували обстріл України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

sssss

14 жовтня 2022, 21:27

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини