Головна Новини Світ Росія Росіяни накинулися на Скабєєву в соцмережі через фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни накинулися на Скабєєву в соцмережі через фото

Ольга Скабєєва потрапила в скандал, виклавши фото в кольорах українського прапора

14 травня 2023, 20:55 comments3357
Поділіться публікацією:

Представниця  російських  пропагандистів  Ольга Скабєєва  в черговий раз попала в скандальну ситуацію через власне привітання в соціальних мережах. Пропагандистка  бажала "всім весни" і оприлюднила в повідомленні  фотографію  ірисів синьо-жовтої  гамми.

 Росіяни накинулися на Скабєєву в соцмережі через фото

Ольга Скабєєва (фото з відкритих джерел)

Відповідне  повідомлення  вона  опублікувала  у власному  каналі в Telegram.

За якийсь час вона видалила фото. Цей конфуз Скабєевої  викликав  сміх серед мешканців РФ  в мережі.

Саме там російські  підписники жваво  обговорюють  цей скандальний конфуз Скабєевої.  При  цьому, багато хто дотримується думки, що це  вийшло не випадково, а наче було  продуманою версією.

"Все вона розуміє. Швидше за все це був продуманий хід. У купі з тим, що вона зараз несе з сумною фізіономією в своїх передачах", "Потім буде на суді це наводити як приклад того, що вона не була згодна з політикою партії і уряду", "Коли напилася і заплуталася", "Ще ніколи Штірліц не був так близький до провалу", "Ви не розумієте, Оля жертва режиму", — висловлюють свої думки мешканці РФ в Інтернеті.  


 Росіяни накинулися на Скабєєву в соцмережі через фото - фото 2
 Росіяни накинулися на Скабєєву в соцмережі через фото - фото 3

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська пропагандистка виправдала поразку росіян та заявила, що Кремль переможе НАТО. За словами російської  пропагандистки Маргарити  Симоньян, Росія  здобула перемогу над  Україною  за кілька перших  днів  повномасштабного вторгнення, але потім розпочалась  війна з НАТО. Як стверджує пропагандистка, російські  загарбники "переможуть весь західний світ"  під час боїв  за Бахмут і Вугледар. Головна  редакторка  російського пропагандистського телеканалу RT  переконана, що  російська армія  знищила  головні військові сили на  Україні, "коли взяли Гостомель".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини