Головна Новини Світ Росія Росіяни переживають все більше: у РФ теж почали винаходити тероборону
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни переживають все більше: у РФ теж почали винаходити тероборону

От тільки в Україні майбутні бійці тероборони самі йшли записуватись, самі бралися за зброю. Кожен знав, за що воюватиме та в РФ такого не знають

12 квітня 2022, 14:54
Поділіться публікацією:

У російському Бєлгороді звуть місцевих жителів вступати в "добровільну народну дружину". Отож несподівано росіяни почали винаходити тероборону. Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook повідомив нардеп фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко.

Росіяни переживають все більше: у РФ теж почали винаходити тероборону

Бєлгородська область. Фото: з відкритих джерел

"Ви задумайтеся, наскільки там не готові до війни. Жителі росії очікували, що їхні танки зметуть нашу армію, артилерія рознесе міста, а там уже якось "домовимося". Дуже легко підтримувати те, що тобі нібито не загрожує. Поки сам у "безпеці”, – зазначив Гончаренко.

За його словами, наразі місцева влада просить громадян вступати у недодружину. Напевно, як і раніше там твердять, що в Україні у них все під контролем і втрат немає, цілі виконуються, але людей просять вступити до місцевих дружин, щоби бути готовими воювати і бути готовими померти.

"У чому різниця із нами? У нас майбутні бійці тероборони самі йшли записуватись, самі бралися за зброю. Кожен знав, за що воюватиме. Але в росії такого не знають. Для них ця війна – щось незрозуміле, хоч і підтримуване. Хазяїн сказав, хлоп кивнув. Тільки у пана справи йдуть не дуже, і тепер його кріпакам видали новий перелік зобов'язань. Причину не назвали: вони й так підуть", – написав нардеп.

Він додає, насправді причина плаває на поверхні.

"Житель Бєлгорода, а навіщо тебе покликали? Невже на фронті проблеми та людей не вистачає? Чого боятися, заради чого дружина – в новинах говорили, що Україна залишилася без авіації та ППО. Дивно, навіщо тоді звуть. Тут і дурень зрозуміє, що десь влада все ж таки збрехала. Просто на росії не дурні живуть, а ще гірше", – резюмував Олексій Гончаренко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський розповів, чому світ так і не зрозумів, до якої війни насправді готувалася Росія.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини