Головна Новини Світ Росія Росіяни прямо на пляжі у Криму риють окопи (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни прямо на пляжі у Криму риють окопи (ФОТО)

В окупованому Криму готуються до зустрічі ЗСУ

11 грудня 2022, 13:30 comments1408
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Криму продовжує зростати напруга. Росіяни на повну силу готуються до зустрічі ЗСУ та вже почали навіть на пляжах рити окопи. Про це повідомляють місцеві телеграм-канали.

Росіяни прямо на пляжі у Криму риють окопи (ФОТО)

В Криму риють окопи (фото з відкритих джерел)

Вони публікують у пабліках фото, де видно, що окупанти у Криму почали готуватися до "зустрічі" із ЗСУ. Зі страху вони риють окопи прямо на пляжі.

 Стало відомо, що такі траншеї  риють на пляжі селища Чорноморське. Біля окопів чергують правоохоронці.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що одна з країн Африки, ймовірно, допомагає Росії зі зброєю. Від початку повномасштабного вторгнення російська армія використала значні запаси своєї зброї та шукає нові можливості для їх поповнення. Цього разу зброю до РФ може постачати Південно-Африканська Республіка. Кремль шукає нових можливостей для отримання зброї. Найбільшим союзником у цьому для Росії є Іран, який постачає до РФ дрони-камікадзе. Іран спільно з РФ також планує почати виробництво безпілотників на території Росії. Окрім того, Кремль планує отримати від Ірану ще й балістичні ракети. Також повідомлялось, що Північна Корея може відправити до Росії снаряди.

Також "Коментарі" писали про те, що Україна має зброю для атаки по Москві, але не буде цього робити. Після того, як ЗСУ успішно атакували два військові аеродроми в глибині Росії, виникло питання, чи зможуть ракети впасти на столицю Росії. Генерал Мік Раян говорить, що Київ має зброю для атаки по Москві, проте військові аналітики говорять, що українців стримує лише одне. Такі дії можуть поставити під загрозу мирне населення і таким чином Захід припинить надавати допомогу Україні.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

44999

11 грудня 2022, 15:56

Компактный и мощный портативный обогреватель с керамическим нагревом (900 Вт), подключается прямо к розетке в стене, очень экономный и бесшумный, есть таймер и пульт! Цена по Акции: 449 грн. ----- https://rip.to/obigriv

Василий

11 грудня 2022, 15:17

Будуть приймати солярій


Новини