Головна Новини Світ Росія Росіяни розповідають, що Залужний «продався» і називають космічну суму
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни розповідають, що Залужний «продався» і називають космічну суму

Російські пропагандисти вигадали черговий фейк про колишнього Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. За інформацією Центру стратегічних комунікацій, вони заявляють, що генерал «продався» за космічну суму

11 березня 2024, 19:49 comments1331
Поділіться публікацією:

Зокрема, як відзначає Центр стратегічних комунікацій, росіяни брешуть про те, що Валерій Залужний отримав 53 млн доларів за те, що відмовився від політичних амбіцій.

Росіяни розповідають, що Залужний «продався» і називають космічну суму

Валерій Залужний

При цьому росіяни посилаються на публікацію журналіста Христо Грозєва, який працює в ВВС.

Разом з тим в Центрі стратегічних комунікацій підкреслюють, що ВВС писало про Залужного три дні тому. Це був інформаційний матеріал про те, що генерала погодили на посаду посла України в Британії. В публікації немає жодних посилань на Грозєва чи тим більше на отримання "грошової винагороди" за те, що він відмовився від політичних амбіцій.

При цьому сам Грозєв заявив, що розвідка росіян продовжує продукувати дешеві фейки, видаючи їх за публікації легальних ЗМІ. Журналіст підкреслив, що росіяни створили дуже поганий і низькопробний сюжет про те, він начебто виявив, що Залужний отримав хабар.

"Я не знаю, на кого це розраховано, настільки це погано",
— підкреслив сам Грозєв.

Тобто, підкреслили в Центрі стратегічних комунікацій, російська влада вкотре спробувала звинуватити Україну в корупції і при цьому звести наклеп на генерала Залужного.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що кандидатуру Валерія Залужного президент Володимир Зеленський погодив на посаду посла України у Британії. Начебто генерал уже пройшов ВЛК, де його було визнано непридатним для військової служби.

Після цього деякі українці захейтили Залужного. Як відзначають експерти, тепер рейтинг генерала може стрімко падати. Причина в тому, що деякі українці придумали собі образ Залужного, приписали йому політичні амбіції, а тепер щиро образилися, що він погодився їхати послом у Британію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/spravdi/37204
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини