Головна Новини Світ Росія Росіяни розстріляли з автомата кримського волонтера, який їм допомагав
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни розстріляли з автомата кримського волонтера, який їм допомагав

Росіяни вбили волонтера Анатолія Решетова, який їм допомагав

16 жовтня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

На території Херсонщини   загарбники РФ застрелили з автомата місцевого волонтера Анатолія Решетова, що співпрацював з ними. Тіло 51-річного мешканця з Криму  знайшли  на території  селища Брилівка.

Росіяни розстріляли з автомата кримського волонтера, який їм допомагав

Окупанти розстріляли кримського волонтера, який їм допомагав (фото з відкритих джерел)

Про це  інформує Telegram-канал Baza, посилаючись на власних  інформаторів. За їх інформацією, волонтера  вбили  трьома пострілами в груди. За результатами експертизи його  застрелили  з Ак-47.

За інформацією джерел каналу,  пред цим  Решетов  чаркував з трьома своїми знайомими. Близько 22 години  в захмелілій компанії   почалась  сварка, під час якої один із  її учасників   вистрелив три  рази   у волонтера.

Повідомляється, що всіх учасників конфлікту   затримали та доставили до відділу. За цим фактом порушена  кримінальна справа за статтею "Вбивство".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що росіяни знову штурмують Авдіївку величезною кількістю живої сили та техніки. Російські окупаційні війська штурмують позиції українських захисників у районі Авдіївки Донецької області тисячами та десятками техніки. Від постійних боїв за Авдіївку, які не вщухають уже четверту добу, місто все у вогні.  Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш. 

За його словами, бої вже 4 добу не вщухають ні вдень, ні вночі. Стрілецькі бої, працює артилерія цілодобово. Штурмові дії ворога не припиняються.
При цьому він підтвердив, що відео, яке активно розповсюджують у мережі, коли на Авдіївку летять запальні снаряди – щоправда. Росіяни справді використовували запальні снаряди під час атак містом.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

KATAR

17 жовтня 2023, 05:27

Де дорожче там і мед - компанія apple продає iPhone 15 pro max через. Алмаату в Росію трохи дорожче чім заплановано продажі до Європи а у дистриб’юторів Європи їх ще навіть не має у розниці -чорна дорога торгівлі з Росією діє і це факт бо бізнес завжди працює з тими хто платить більше .І так і все останн‘є працює вся побутова техніка брендовий одяг взуття як наприклад Nike adidas все продається в Росії через казахів але трохи дорожче чим заявлені ціни але в Європі ці товари навіть зникли як той же Nike та adidas


Новини