Головна Новини Світ Росія Росіяни у мережі сміються з депутата РФ, який заявив, що перед Кремлем "відчиняться усі двері"
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни у мережі сміються з депутата РФ, який заявив, що перед Кремлем "відчиняться усі двері"

Роман Терюшков вважає, що перемога у війні з Україною відчинить двері РФ у міжнародний спорт

21 грудня 2023, 21:05
Поділіться публікацією:

Представник російського депутатського корпусу  Держдуми  Роман Терюшков підтримує  рішення Російського футбольного союзу (РФС) залишитись  в європейському футболі

Росіяни у мережі сміються з депутата РФ, який заявив, що перед Кремлем "відчиняться усі двері"

Роман Терюшков (фото з відкритих джерел)

Зроблену заяву Терюшкова  оприлюднило  bookmaker-ratings.ru.  Депутат   стверджує, що  так звана перемога у  "СВО"  допоможе відкрити  російським спортсменам  двері до міжнародного футболу, хоч РФ відсторонили від змагань з причини  повномасштабної  агресії  в Україні.

"Зараз необхідна консервація старих форматів міжнародних спортивних зв’язків до кращих часів.

Розуміючи, що Азійська конфедерація знову озиратиметься на ФІФА, можна сказати, що немає сенсу стукати до них у двері. На цей час підтримую рішення РФС.

Всі двері будуть для нас широко відчинені після перемоги нашої армії. А поки що треба розвивати національні види спорту, зміцнювати здоровий дух покоління, що підростає", –  наголосив Терюшков.

В мережах  сміються з безглуздих  слів  росіянина. Один  користувач  написав, що РФ свого часу повернула не туди, і тепер, щоб  конкурувати з Китаєм в економічному зростанні країна змушена грати у футбол з африканськими племенами. Ще один з користувачів  висловивсь, що перед РФ  відкриються  тільки двері Гааги, де судитимуть  міжнародних злочинців.

Росіяни у мережі сміються з депутата РФ, який заявив, що перед Кремлем ”відчиняться усі двері”  - фото 2

Росіяни у мережі сміються з депутата РФ, який заявив, що перед Кремлем ”відчиняться усі двері”  - фото 3

Росіяни у мережі сміються з депутата РФ, який заявив, що перед Кремлем ”відчиняться усі двері”  - фото 4

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у путінському оточенні знову марять про вихід до польського кордонуВіце-спікер російської Держдуми Петро Толстой в інтерв'ю La Repubblica заявив, що Росія не зупиниться в Україні, поки не дійде до кордонів з Польщею. Мовляв, "спецоперація" вважатиметься завершеною, "коли Україна буде повністю денацифікована та демілітаризована.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини