Головна Новини Світ Росія Росіяни вигадали нове "пояснення" блокуванню "зернової угоди"
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вигадали нове "пояснення" блокуванню "зернової угоди"

У Росії заявили, що безпілотники було запущено з узбережжя неподалік Одеси

30 жовтня 2022, 17:06
Поділіться публікацією:

В РФ повідомили, що  безпілотники, які, нібито обстріляли бухту у Севастополі 29 жовтня, запустили з берега недалеко від Одеси. А одного ніби ще й відправили з корабля, який залучають до вивезення агропродукції через "зерновий коридор". Відповідну заяву зробили в Міноборони РФ.

Росіяни вигадали нове "пояснення" блокуванню "зернової угоди"

РФ знайшла нове пояснення виходу із "зернового коридору" (фото з відкритих джерел)

Кремль, аргументуючи своє рішення "новими доказами", вважає, що "дрони рухалися зоною безпеки в коридорі, яким вивозилося українське зерно".  А потім, якщо вірити російській версії, безпілотники різко "змінили маршрут у напрямку російського пункту базування кораблів у Севастополі".

 Росіяни з'ясували, що нібито один із БПЛА був запущений з морської акваторії зони безпеки "зернового коридору" в Чорному морі. Деякі "фахівці", яких думку цитує РФ, зробили висновок, що це може "свідчити" про запуск безпілотників "з борту одного з цивільних суден, зафрахтованих... для вивезення сільськогосподарської продукції з морських портів України".

Окрім цього, в Росії вважають, що на безпілотниках, які атакували бухту, нібито "були встановлені навігаційні модулі виробництва Канади".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що про що говорить звинувачення Росії щодо блокуванню "зернової угоди". Росія звинуватила британський спецназ у підриві "Північних потоків" та навчанні тих, хто організував 29 жовтня атаки безпілотників на Чорноморський флот РФ у Севастополі. У Міноборони Великобританії назвали ці заяви РФ брехнею "епічного масштабу". Експерт у питаннях національної безпеки та оборони, учасник програми Україна-НАТО Катерина Коваль пояснює, що як інформаційна технологія, за традицією, РФ використовує варіацію "на злодії і шапка горить". Тобто щось зробили чи збираються зробити самі, але намагаються звалити на інших.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини