Головна Новини Світ Росія Росіяни вийшли на протести: що відбувається (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни вийшли на протести: що відбувається (ФОТО)

Вуличні акції в Росії організували прихильники Навального

4 червня 2023, 21:50 comments3544
Поділіться публікацією:

4 червня, в день народження російського опозиційного політика Олексія Навального його прихильники вийшли на вулиці з акціями протесту.  Стало відомо про десятки затриманих росіян. Про це пише "Медуза".

 Росіяни вийшли на протести: що відбувається (ФОТО)

У Росії на акції протесту вийшли прихильники Навального (фото t.me/astrapress)

У повідомленні йдеться, що вуличні акції організували не тільки у містах Росії, але в інших країнах світу, наприклад, Женева, Буенос-Айрес, Прага, Тель-Авів, Париж, Гельсінкі, Торонто, Мехіко, Стокгольм, Токіо, Сідней, Тбілісі і Вільнюс.

"У Росії в основному виходять на одиночні протести і точкові акції — в Хабаровську, Красноярську, Ростові-на-Дону, Калінінграді, Єкатеринбурзі, Омську, Саратові, Санкт-Петербурзі та інших містах", — йдеться у повідомленні.

За даними "ОВД-Інфо", на акціях протесту в Росії вже затримали близько 45 осіб, серед них четверо неповнолітніх та один журналіст.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що легіон "Свобода Росії" розповів про цілі рейдів до РФ. Російські повстанці з двох підрозділів Легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" продовжують свої рейди на територію РФ. Під час одного з ефірів вони розповіли про цілі військових походів у Росію. Речник ЛРС Олексій Барановський відповів про дві основні мети, які переслідують бійці російських повстанців під час військових походів до РФ.

Таким чином ЛСР змушують частину російських військ відійти з території України до прикордонних областей Росії. Зокрема таку готовність висловив власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, який намагається позиціонувати себе як "захисника кордону". Іншою метою підрозділу ЛСР є спроби знизити моральний дух армії РФ, а також збільшити опозиційні сили у Росії задля усунення нинішнього керівництва Росії від влади.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини