Головна Новини Світ Росія Росіяни влаштували тисняву та ледь не побилися через паски у магазині (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни влаштували тисняву та ледь не побилися через паски у магазині (ВІДЕО)

Інцидент виник у звичайному супермаркеті, де паску навіть не роздавали безкоштовно

16 квітня 2023, 17:50
Поділіться публікацією:

Кожного року росіяни дивують своєю поведінкою на Великдень. Цьогоріч жителі цієї країни вирішили влаштувати тисняву через паски у супермаркеті, що навіть не роздавали безкоштовно. Цього разу відзначилися жителі Астрахані. Про інцидент пише Astra.

Росіяни влаштували тисняву та ледь не побилися через паски у магазині (ВІДЕО)

Росіяни влаштували тисняву через паски (фото з відкритих джерел)

На опублікованому відео видно, як люди буквально розштовхують один одного і сперечаються, щоб встигнути й собі вхопити паску з прилавка.

 У повідомленні йдеться, що інцидент відбулася напередодні Великодня у місцевому продуктовому магазині. Деякі місцеві ЗМІ пишуть, що нібито паски роздавали безкоштовно.  Але адміністрація магазину це спростувала.

"Жодних акцій не було, звичайні паски на продаж. Паски на прилавку в районі обіду закінчилися, а покупці вишикувалися в чергу і навіть не дали працівнику довезти їх до місця, накинулися на ходу", — йдеться у повідомленні.

Продавці з магазину заявили, що не розуміють, чому була така реакція. Адже  паски у продажу є, жодного ажіотажу нема.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували по те, що патріарх Кирило заговорив термінами імперської Росії. У своїй великодній проповіді патріарх Російської православної церкви Кирило назвав росіян та українців нащадками "єдиної Русі", а нинішню війну міжусобною бранню — терміном часів феодальної роздробленості. При цьому стосовно двох народів він ужив визначення пізнішого, царського, періоду — "великороси" та "малороси". Терміни "великороси" та "малороси" спочатку не мали зневажливого по відношенню до України та українців значення. Проте їх використовували під час царської Росії для ілюстрації теорії "триєдиного народу", що складається, на думку царедворців і російських шовіністів, з великоросів, білорусів і малоросів. Ця теорія активно використовувалася для доказу неможливості існування окремої української держави та окремого від Росії існування України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини