Головна Новини Світ Росія Росіяни втомилися від пропаганди: рейтинги Соловйова йдуть на дно
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни втомилися від пропаганди: рейтинги Соловйова йдуть на дно

У Росії найбільші державні канали втратили за рік 10% глядачів

3 липня 2024, 22:58
Поділіться публікацією:

Машина державної пропаганди в Росії починає буксувати і втрачати популярність серед глядачів.

Росіяни втомилися від пропаганди: рейтинги Соловйова йдуть на дно

У РФ падають рейтинги пропагандистських медіа. Фото з відкритих джерел

Як пише видання The Moscow Times, найбільші російські державні телеканали, де в багатогодинних ток-шоу глядачів переконують в успіхах економіки, пропонують відновити сталінські репресії та вдарити ядерною зброєю по Європі, другий рік поспіль втрачають аудиторію.

Повідомляється, що в останній тиждень червня сумарна частка аудиторії "России 1", "Первого канала" і НТВ становила 30,1%. Порівняно з аналогічним періодом минулого року три найбільші державні канали РФ втратили майже 10% глядачів. А якщо порівнювати з першим роком війни, то спад сягає майже 12%.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що погрози з боку Білорусі несуть більше пропагандистський, ніж реальний військовий характер, вважає заступник командира Третьої штурмової бригади, майор ЗСУ Максим Жорін. "В контексті чергових погроз з боку Білорусі нагадаю, що ця країна де-факто втягнута у війну з перших днів. Особливого військового потенціалу там немає, тому цю область РФ використовують для розміщення техніки та військових об’єктів, для обстрілів та як ще один напрямок дестабілізації ситуації на кордоні з Україною", — зазначив він.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що бійці 92-ї штурмової бригади ЗСУ за останній тиждень з важкими боями вибили росіян з низки позицій на Харківщині. Як повідомив командир батальйону ударних безпілотників "Ахіллес" Юрій Федоренко, ЗСУ змогли стабілізувати ситуацію, через що росіяни не здатні просуватися вглиб оперативного простору. За його словами, ЗСУ на Харківщині контратакують та вибивають окупантів з їхніх позицій. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

3 липня 2024, 22:19

Тобто цією інформацією, проте як там на Росії, в нас виправдовують падіння рейтингів пропаганди Фюрера. Для торпил, як в радянські часи, настав період читати між рядків.


Новини