Головна Новини Світ Росія Росіяни, які хочуть в'їхати на територію США, тепер повинні будуть отримувати дві візи, - Березовець
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни, які хочуть в'їхати на територію США, тепер повинні будуть отримувати дві візи, - Березовець

У США віднесли росіян до категорії «бездомних національностей»

25 жовтня 2021, 08:20
Поділіться публікацією:








Держдеп США відніс громадян Росії, що мають на меті отримати візу США, до категорії "бездомних національностей" ( "Homeless Nationalities"), інформує сайт Держдепу. Як передає видання "Коментарі", детально про це йдеться в документі Держдепартаменту США, що містить інструктаж для заявників на візу. Новину прокоментували у себе в Facebook політичний експерт Володимир Горбач та політтехнолог, телеведучий Тарас Березовець.

Росіяни, які хочуть в'їхати на територію США, тепер повинні будуть отримувати дві візи, - Березовець

Російський паспорт. Фото з відкритих джерел

Володимир Горбач зазначає, ідея США справді непогана. У США вибрали правильне визначення, щоб називати російських імперців, де б вони не жили, або в Росії або за її межами.

"Але, звичайно, мова не про всіх громадян Російської Федерації. На території РФ живуть дуже багато народів в своїх власних будинках, правда, тимчасово окупованих. Татари, башкири і інші корінні народи Ідель-Уралу. Ханти, мансі, ненці та інші народи Півночі, яким насправді має належати нафту, газ і корисні копалини. Якути, буряти та інші народи Далекого Сходу. Народи Північного Кавказу. Угорські народи Східно-Європейської рівнини", — зазначив експерт.

Він додає, врешті-решт, навіть кубанці, донські козаки, псковичі і новгородці, пітерці-інгермандландці, помори, сибіряки, "далекосхідники" тощо — у себе вдома. І тільки російські імперці — "бездомна нація". Їх адреса — Радянський Союз, а його вже немає.

Тарас Березовець зазначив в своєму новому відеоблозі, що росіяни — це тепер по факту "бездомна національність". Росіяни, яким потрібні американські візи з питань освіти, питань з'єднання сім'ї, з медичних, туристичних міркувань повинні будуть за фактом отримувати дві візи. Тобто, спочатку, отримавши шенгенську візу, в'їхавши на територію Європи, а потім вже американську.

Також раніше читайте на порталі "Коментарі" — в Держдепі повідомили терміни повернення посла США в Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини