Головна Новини Світ Росія Росіяни збираються "націоналізувати" майно іноземців в окупованому Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіяни збираються "націоналізувати" майно іноземців в окупованому Криму

Окупанти проголосували за визнання власністю Росії майна іноземних держав та громадян у Криму

18 жовтня 2022, 21:36
Поділіться публікацією:

Російські окупанти у Криму проголосували за визнання власністю РФ майна, що належало іноземним країнам та громадянам. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на Коммерсантъ.

Росіяни збираються "націоналізувати" майно іноземців в окупованому Криму

Окупований Крим (фото з відкритих джерел)

Згідно з "документом", зміни статусу власності стосуються земельних ділянок та інших об'єктів рухомого та нерухомого майна іноземних держав, які здійснюють щодо Росії "недружні дії". Такий самий механізм хочуть застосовувати до майна громадян "недружніх країн".

Відомо, що весною у тимчасово окупованому Криму також примусово хотіли вилучати нерухомість та іншу власність у країну осіб, які здійснюють "недружні дії" щодо РФ. Але задум не вдався, тому що федеральні органи влади відмовилися від цього заходу.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗМІ назвали причину, чому РФ не зможе знищити енергомережі України. Росія не може знищити енергетичні мережі України, оскільки їй не вистачає крилатих ракет для цього. РФ вже відчуває дефіцит ракет, а іранські дрони-камікадзе не можуть їх замінити. Про це повідомляє "Sky News", що цитує західних офіційних осіб. Так, на Заході вважають, що реалізації свого плану знищення української енергетичної системи Москви не вистачає високоточних ракет великої дальності. Підтвердження того, що Росія почала відчувати дефіцит ракет якраз і є масовим використанням ударних дронів-камікадзе Shahed іранського виробництва. ЗМІ наголошує, що навіть великі закупівлі дронів не можуть дозволити Росії реалізувати задумане, оскільки дрони не можуть нести таку кількість вибухівки, яку несе в собі ракета.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини