Головна Новини Світ Росія Росіянка зарізала російського окупанта: він відмовився купити їй подарунок
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянка зарізала російського окупанта: він відмовився купити їй подарунок

Жителька Росії після розпиття алкоголю зарізала російського солдата, який воював в Україні.

15 травня 2024, 10:47
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Росіянка з Свердловської області під час відпочинку з російським окупантом вимагала від нього подарунок. Російський військовий відмовився купувати жінці подарунок через що вона його зарізала. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росіянка зарізала російського окупанта: він відмовився купити їй подарунок

Російський окупант. Фото з відкритих джерел

Російський військовий, який воював на війні в Україні та перебував у відпусті, відпочивав з 36-річною жінкою, на ім'я Єлена в одному з гуртожитків Єкатеринбурга. Під час розпиття алкогольних напоїв жінка почала вимагати від російського окупанта подарунок, який той відмовлявся купувати.

Ображена Єлена дістала ніж та напала на російського солдата. Окупант почав тікати та вибіг на сходовий майданчик, де жінка наздогнала та зарізала "героя СВО".

Як вказують російські ЗМІ, це вже не перша жертва жінки. Раніше росіянка отримала два покарання за тяжкі тілесні ушкодження чоловіків, однак минулого разу їм вдавалось вижити після нападів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські партизани створили фальшивий акаунт жінки в соціальних мережах через який спілкувались з російськими солдатами. Після розмов, вони дізнались, що росіянам потрібна горілка та передали її російським солдатам, однак попередньо отруївши вміст пляшок. Крім того, у Криму місцеві мешканці також намагаються "віддячити" росіянам за окупацію та пригощають військових отруйною їжею та алкоголем.

Також "Коментарі" писали про популярну російську блогерку, яка загинула під час спроби зробити селфі. Це сталось під час її подорожі по невизнаній та підконтрольній Росії Абхазії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини