Головна Новини Світ Росія Російські лікарі заборонили перевозити Навального в Німеччину
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські лікарі заборонили перевозити Навального в Німеччину

Олексій Навальний залишається в комі в лікарні швидкої допомоги в Омську

21 серпня 2020, 08:43 comments1275
Поділіться публікацією:

Російські лікарі відмовилися передавати Олексія Навального медикам з Німеччини. Напередодні опозиційний політик з ознаками отруєння опинився в лікарні Омська. Сьогодні вранці його літаком повинні були перевезти за кордон. Але російські лікарі заборонили це робити, написала в своєму Twitter прес-секретар Навального Кіра Ярмиш.

Російські лікарі заборонили перевозити Навального в Німеччину

Олексій Навальный. Фото: Сергій Фадеїчев/ТАСС

Олексій Навальний все ще перебуває в комі. Ще вчора його підключили до апарату штучного дихання. Транспортування може нашкодити пацієнту і ще більше погіршити його стан, заявили лікарі.

"Головний лікар сказав нам, що Навальний зараз нетранспортабельний. Він в нестабільному стані. Одного тільки рішення родичів про його перевезення зараз недостатньо", — написала Кіра Ярмиш.

Раніше німецькі лікарі готові були вилітати за Навальним на медичному літаку, на борту якого повинні були бути всі фахівці та обладнання. Допомогти опозиціонеру зголосилася клініка Шаріте в Берліні.

Кіра Ярмиш впевнена, що вказівка заборонити транспортування лікарі отримали з Кремля.

Нагадаємо, що російський опозиціонер і критик президента Путіна опинився в лікарні вчора. Йому стало погано на борту літака, який вилетів до Москви. Борт здійснив екстрену посадку. Олексія Навального без свідомості відвезли в реанімацію лікарні швидкої допомоги в Омську. Точний діагноз лікарі не озвучують. Деякі російські ЗМІ пишуть про те, що Навального могли отруїти галюциногенами. У тому, що це було саме отруєння, впевнені і люди з близького оточення політика.

Також "Коментарі" розповідали про те, що на отруєння Олексія Навального вже відреагував президент США Дональд Трамп.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини