Головна Новини Світ Росія Російська акторка розповіла, яким повернувся її син-окупант з війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська акторка розповіла, яким повернувся її син-окупант з війни

Яна Поплавська закликає воювати і прославляє свого сина

24 вересня 2023, 23:50 comments1674
Поділіться публікацією:

Артистка з Росії Яна Поплавська, яка  вже давно висловила вголос  свою терористичну позицію  стосовно нашої  країни і підтримує анексію Криму, що відбулась  в 2014 році,  розповідає, як змінився її син Клим, повернувшись з  війни.

Російська акторка розповіла, яким повернувся її син-окупант з війни

Яна Поплавська (фото з відкритих джерел)

Ще раніше нащадок Поплавської  пішов в армію РФ, щоб  воювати  з українцями, і цим  акторка дуже пишається.

Тепер  виявляється, що сину зіркової матері  зовсім не до вподоби  "сите" життя в російській столиці.

"Він дуже змінився. Війна дуже змінює людей... Змінилася його реакція на те, що відбувається тут, коли він бачить ситі міста, набиті ресторани. Погляд зовсім інший", — скаржиться матір  загарбника нарікаючи на  те, що її Клима  відмовляють прославляти в  теперішній Москві.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка, син якої вбиває українців, "поперла" на Пугачову. В Росії  відома акторка і палка  прихильниця  Путіна  Яна Поплавська  критично висловилась на адресу  зіркової виконавиці Алли Пугачової. Нещодавно  донька  Примадонни  Крістіна Орбакайте випустила новий трек, який має  назву  "Алла співатиме". Його присвячено  дню народження  Пугачової.  Поплавську ця пісня чомусь дуже обурила.

 Російська акторка продовжила і повідомила, що і Орбакайте, і її діти зловживають  добротою Примадонни  і  фактично живуть за її рахунок. За її словами, Аллі вже не треба співати. Їй потрібно відпочивати. Досить змушувати літню жінку працювати на знос.

Відомо, що акторка активно підтримує дії Кремля, а її син воює проти українців.Улюблена для  багатьох  з минулого "Червона Шапочка" Яна Поплавська  разом з  сином  підтримує  криваву війну  в Україні. А Клим Поплавський добровільно  пішов на війну, щоб  стріляти в українців.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини