Головна Новини Світ Росія Російська актриса, яка підтримує Україну, пораділа атакам БПЛА на Москву
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська актриса, яка підтримує Україну, пораділа атакам БПЛА на Москву

Тетяна Лазарєва засуджує путінський режим і виступає проти війни в Україні

16 серпня 2023, 23:35
Поділіться публікацією:

Акторка з РФ  Тетяна Лазарєва, що виступає за  підтримку України  і засудила  агресивні дії керівництва своєї країни,  відверто відповіла, як  відреагувала  на атаки БПЛА на російську столицю  та інші російські міста. Виявляється, цьому факту вона радіє.

Російська актриса, яка підтримує Україну, пораділа атакам БПЛА на Москву

Тетяна Лазарєва (фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання для представників  YouTube-каналу "І грянув Грем", росіянка  сказала, що опісля маршу Пригожина, якому так і не довелось  дійти  до кінцевої мети, вона  відстежує  власні  емоції. Лазарєва  не дочекається   відсторонення Путіна, і з цієї причини радіє всім подіям, які це можуть  ускорити.

"Я зараз вам скажу чесно. З тих пір я дуже відстежую свої почуття. Буквально кожного дня ми тепер бачимо атаку безпілотників на російські міста... Це жахливо, але я радію", — зізналась  акторка.

Як стверджує росіянка, в час, коли відбувавсь  переворот Пригожина, вона теж зраділа.  Актриса зізналась, що буде теж радіти, коли впаде  путінський режим, хто б це не зробив.

"Хто б його не звалив. Я сподіваюся, що зараз ніхто вже не сподівається, що це все пройде безкровно і безболісно... Буде криваво і жахливо, і ми ще побачимо небо в алмазах", — підсумувала акторка.

 Лазарєва  не ховає своїх поглядів  і відверто заявляє, що "РФ потрібно зрівняти з землею". З початком  війни, яку  РФ почала на українській території,  акторка сказала, що за це будуть відповідальні  всі росіяни.

Разом з тим, вона не  відмовляється від того, що їй соромно за все що відбувається на  Україні.  Разом з тим, вона не має  планів відмовитись від громадянства РФ. Як вона стверджує, вона не може нести відповідальність за всіх мешканців РФ.  

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російська акторка потужно підтримала Україну на сцені та викликала істерику в росіян




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини