Головна Новини Світ Росія Російська армія націлилася на знищення частин Курської області
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська армія націлилася на знищення частин Курської області

Коваленко повідомив, що основною метою РФ є місто Суджа

2 вересня 2024, 20:01 comments2043
Поділіться публікацією:

Ситуація в Курській області, яку контролюють українські сили, стає все більш напруженою. Олександр Коваленко, експерт із військово-політичних питань, заявив в ефірі телеканалу "Київ24", що Росія планує посилити свої атаки на цей регіон, використовуючи авіаційні бомби. Основною метою є місто Суджа, яке, за словами Коваленка, росіяни хочуть "прати з лиця землі", подібно до того, як вони діють в інших українських містах.                                                                                      

Російська армія націлилася на знищення частин Курської області

Російська армія націлилася на знищення частин Курської області

“Так, вони поступово завдаватимуть ударів по Суджі, використовуючи керовані авіаційні бомби, тобто, вони будуть прати Курську область поступово з лиця землі. Те саме, що вони роблять і з українськими містами", – сказав він.

Водночас, українські військові зміцнюють свої позиції та намагаються розширити контрольовану територію, зокрема захопити Глушківський район. Коваленко підкреслив, що конфлікт у регіоні далекий від завершення і ситуація продовжує загострюватися.

“Отже, зона контролю розширюватиметься. Наразі ніхто з Курської області не збирається йти. Сили оборони України там закріплюються, і, до речі, знову ж таки, не просто закріплюються, а продовжують розширювати зону контролю", – пояснив Коваленко.

Обидві сторони використовують різні стратегії для досягнення своїх цілей у регіоні, що призводить до посилення конфлікту та збільшення ризиків для мирних жителів. Російські війська продовжують наступ, тоді як українські сили готуються відбити можливі нові атаки та захистити населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини