Головна Новини Світ Росія Російська пропаганда облажалась: що стало темою номер один для обговорення в РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська пропаганда облажалась: що стало темою номер один для обговорення в РФ

Незважаючи на всі вигадані історії про «звірства» ЗСУ, темою номер один у РФ є колосальна втрата територій у Курській області

12 серпня 2024, 18:51
Поділіться публікацією:

Вчора РФ намагалася забити ефір за допомогою підпалу шин на ЗАЕС, димілося видовищно, але марно, каже політолог Олексій Копитько. За його словами, загарбникам не вдалося влаштувати інформаційну провокацію "через тупість організаторів", бо вони зімітували підпал у неналежному місці. Як результат, каже експерт, у нього ніхто не повірив.

Російська пропаганда облажалась: що стало темою номер один для обговорення в РФ

Пропаганда

Потім, каже Копитько, була спроба розігнати жахіття щодо нібито застосування невідомими військами хімічної зброї проти російської армії.

"Першими заверещали про хімзброю найкомічніші персонажі історії – тікток-спецназ "Ахмат". Цю ж нісенітницю повторив і переляканий вріо губернатора Курської області. Знову ж таки – спробували збрехати в неналежному місці, тому повз", — зазначив експерт.

Далі, за його словами, фоном почалися вкидання про нібито розстріли мирних жителів та інші злочини.

"Це передбачувано. Чим гіршою буде ситуація для росвійськ – тим вища ймовірність, що вони влаштують криваву провокацію проти своїх громадян. Вони завжди так роблять. Але навіть ці марні інформаційні зусилля сьогодні пішли прахом після заяв курського чиновника щодо втрати контролю над 28 населеними пунктами. Що викликало істеричну реакцію у Путіна. Тепер це – тема номер один", — наголосив політолог.

За його словами, зараз роспропаганда спішно генеруватиме якийсь сюжет, щоб перекрити цю ганьбу.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що за інформацією тимчасово виконуючого обов'язки губернатора Курської області Олексія Смирнова, 28 населених пунктів знаходяться під контролем української армії. Загальна довжина фронту охоплює 40 кілометрів, а проникнення на територію регіону сягає 12 кілометрів завглибшки. За словами Смирнова, на захоплених територіях проживає близько двох тисяч людей.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/kopytkoav/572

Новини