Головна Новини Світ Росія Російська співачка боїться, що її квартиру в Іспанії віддадуть українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка боїться, що її квартиру в Іспанії віддадуть українцям

Калашникова тепер не скоро знову добереться до Іспанії.

28 вересня 2023, 22:55 comments1079
Поділіться публікацією:

Виконавиця з Росії Анна Калашникова скаржиться на проблему, що тепер заважає  їй "підступитися" до її  іспанської квартири.

Російська співачка боїться, що її квартиру в Іспанії віддадуть українцям

Анна Калашникова (фото з відкритих джерел)

Як сказала співачка журналістам  пропагандистського видання МК.ги, тепер, щоб відпочити  і це не в Геленджику,  Калашниковій довелось  затратити 40 годин на одну дорогу.

 "Уявляєте, Європа знову нам закрила кордони. Тільки я провела там півтора місяці і налагодила старі зв'язки в Монако, Франції, Іспанії, так знову закрили пряму дорогу. Тому їдемо через Туреччину. Три роки тому я була в своїй квартирі в Торревьехе, це під Аліканте, і з того часу ніяк не могла доїхати, і ось вийшло тільки що. Ви просто собі не уявляєте: три дні лісом, два дні — полем, щоб туди дістатися. Три перельоти — більше 40 годин. І стільки ж назад", — поскаржилась  росіянка.

Ще ця російська знаменитість   дуже  перенервувала, що в її  помешкання  поселять українських  біженців.

"Ми дуже боялися навали окупантів. Там з цим серйозна проблема. За іспанськими законами якщо вони почнуть там жити і скажуть, що це їх єдиний дах, ти не маєш права їх виставити, хоча це твоя квартира", — розповіла ця недалека прихильниця  Путіна, не  бачачи різниці між словами  "біженці"  та "окупанти".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що  п'яна російська співачка впала прямо на сценіОпальна виконавиця Анна Сєдокова, що  народилась в місті  Київ, проте залишила  батьківщину і  виступає на боці  ворога, зробила себе  посміховиськом в соціальних мережах. Вся причина у  відео, де відзнято  нетверезий конфуз співачки.

В Інтернеті оприлюднено  відеоролик,  де Сєдокова   звалилась  на сцені під час свого виступу. Співаючи на концерті в  російській столиці, зірка очевидно мала бажання   справити якнайкраще враження на  прихильників, проте вийшло  все  навпаки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини