Головна Новини Світ Росія Російська співачка, яка мало не померла від коронавірусу, публічно зізналася в алкоголізмі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка, яка мало не померла від коронавірусу, публічно зізналася в алкоголізмі

МакЅим розповіла про свої проблеми

13 липня 2023, 23:20
Поділіться публікацією:

Виконавиця  з Росії МакЅим (Марина Максимова) вперше розповіла про  власні проблеми і пояснила,  з якої причини зривались  концерти. Недавно вона здивувала своїх  прихильників, бо  дивно поводила себе на концерті  в Сочі. Російська знаменитість   не могла  встояти на сцені, "жувала" слова і нібито засинала просто під час виступу.

Російська співачка, яка мало не померла від коронавірусу, публічно зізналася в алкоголізмі

Певица МакЅим (фото из открытых источников)

Як  вона призналась, перед виступом  співачка дозволила собі  випити алкоголь. МакЅим зізналась, що  мала бажання  "зарядитися бадьорістю", з цієї причини і вживала спиртне.

"Хочу розповісти вам про останні події... Дуже рано після своєї важкої хвороби я почала гастролювати... Апогеєм став концерт, що не відбувся у Сочі, коли я приїхала не просто втомлена, а не могла стояти на ногах. Перед виходом я була під крапельницею. І я вирішила, що якщо я зараз вип'ю алкоголь, то вийду на сцену і відпрацюю, ніби машина. Не вийшло", — розповіла. МакЅим  на  відео.

Потім зірка  зрозуміла, що  має  проблеми. Зараз  вона проходить  лікування від проблем з вживанням алкоголю  в клініці. Як стверджує співачка, що ледве не попрощалась з життям через  коронавірус, її спроби "втекти" від власних  проблем  нічого не дали.

"Я усе ж прийшла до того, що ось моя звичка, спроба втекти від проблем і недуг, зайвих вражень, за допомогою алкоголю — вони ні до чого не призводять. Я прийшла до того, що це залежність. Усвідомила, прийняла, і вирішила діяти... Тому я зараз перебуваю у клініці, вже довгий час", — розповіла  артистка.

Ще  вона каже, що  пішла  до лікарів  "за власним бажанням".  Проте чому  співачка  розповіла про це лише  сьогодні, але замовчувала ці проблеми так  багато часу,- російська співачка не  розповіла.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що співачці МакЅим знову стало гірше. Артистка вже більше десяти днів перебуває в штучній комі, за неї дихає апарат ШВЛ. Однак медики знайшли у неї нову хворобу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини