Головна Новини Світ Росія Російська співачка з Одеси, яка підтримує режим Кремля, нажахала виглядом без макіяжу (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка з Одеси, яка підтримує режим Кремля, нажахала виглядом без макіяжу (ФОТО)

Спроби Доліної видавати з себе дівчинку-підлітка вже перестають бути комічними

9 серпня 2023, 23:10
Поділіться публікацією:

Кажуть, що  зовнішність насправді, як дзеркало передає внутрішню сутність людини,  виходячи з цього в  душі  виконавиці,  яка є прихильницею Путіна   Лариси Доліної  наявні чималі особисті  проблеми.

 Російська співачка з Одеси, яка підтримує режим Кремля, нажахала виглядом без макіяжу (ФОТО)

Лариса Доліна (фото з відкритих джерел)

Співачка, якій вже  виповнилось 67 років відчайдушно  робить вигляд, що вона  залишається молодою, як душею, так  і  зовнішністю — вдягає молодіжне вбрання,  співає в дуеті з новими зірками.

Коли  Доліна виходить на сцену, її обличчя   заштукатурене  косметичними засобами  і залите правильно виставленим  освітленням,  то знаменитість ще може ввести в оману  глядачів. Проте, коли відсутні  всі ці косметичні маніпуляції та  хитрощі,   виконавиця  має не найкращий вигляд  для дами її  років.

Недавно на  власному Telegram- каналі  Лариса Доліна  оприлюднила відеоролик, де  постає перед  шанувальниками без обов’язкового для неї  макіяжу. Співачка, хоч і була в яскравому вбранні, була чомусь  дуже  блідою, без зачіски. Щодо невимушеності  і природної  краси зіркової  виконавиці, то  це вже  не йде  поруч з її щоденним і сценічними образами.

 Російська співачка з Одеси, яка підтримує режим Кремля, нажахала виглядом без макіяжу (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що одеситка Доліна зрадила Україну та підтримала агресію Росії. Раніше відома виконавиця   Лариса Доліна родом з Одеси. Але, зробити тут  успішну кар’єру Ларисі  не вийшло, з тої причини вона переїхала до Росії.   Співачка вже довго мешкає в цій країні і заробила там свої криваві статки.  На початках і там їй було непросто. Але вона знайшла вихід, як добре влаштуватись, бо зметикувала, як обдурити систему. Просто  влилась в її ряди.   З 2003 року  співачка — член партії "Єдина партія Росія",  тому відкрито підтримує  диктатуру Володимира Путіна, зокрема, одобрює  задуми Путіна.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини