Головна Новини Світ Росія Російська співачка зганьбилася на льоду в Мінську (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка зганьбилася на льоду в Мінську (ВІДЕО)

Після загальної зйомки Бузова спробувала самостійно йти по льоду, але посковзнулася.

1 жовтня 2023, 23:40
Поділіться публікацією:








Опальна  ведуча та виконавиця з РФ  Ольга Бузова  зганьбилась в Білорусі, вийшовши на льодову арену. Співачка  з "тріумфом" прибула, щоб  відкрити хокейний матч, проте поверталась з підмоченою   репутацією.

Російська співачка зганьбилася на льоду в Мінську (ВІДЕО)

Ольга Бузова (фото з відкритих джерел)

Ведуча на початку  мала  символічно закинути шайбу, тим самим давши старт грі  збірних  "Динамо" з Мінська  та "Ак Барса" з Казані.

Переконана прихильниця путінського режиму, пішла на льодову арену  у взутті на високих підборах, одягнула червоний  брючний  костюм та  ліф навипуск.

В компанії з нею вийшли  російський продюсер з скандальною репутацією Йосип Пригожин і репер Серьога.

Після кадрів із загальною зйомкою, Ольга  Бузова хотіла сама пройтись по арені, проте посковзнулась. Співачка не втрималась на ногах й впала.

Кілька помічників поспішили рятувати Бузову. Вони  вхопили  телеведучу під руки і не  розраховували на несподіваний  казус.

Із  декольте  Бузової видно було прозорий  бюстгальтер, який складався тільки  з двох чорних  тасьм.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що п'яна російська співачка впала прямо на сценіОпальна виконавиця Анна Сєдокова, що  народилась в місті  Київ, проте залишила  батьківщину і  виступає на боці  ворога, зробила себе  посміховиськом в соціальних мережах. Вся причина у  відео, де відзнято  нетверезий конфуз співачки. 

В Інтернеті оприлюднено  відеоролик,  де Сєдокова   звалилась  на сцені під час свого виступу. Співаючи на концерті в  російській столиці, зірка очевидно мала бажання   справити якнайкраще враження на  прихильників, проте вийшло  все  навпаки. Знаменитість в якийсь момент не змогла втриматись  на ногах, і  "приземлилась" на "п'яту точку".  Анна ще  намагалась  якось співати, але робила це   невиразно,  тому шоковані глядачі  нічого не могли зрозуміти. Ситуацію, як звалилась на сцені Сєдокова висміяло чимало  російських Telegram-каналів.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини