Головна Новини Світ Росія Російська співачка зробила божевільну заяву про те, що Україна - частина Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська співачка зробила божевільну заяву про те, що Україна - частина Росії

Бабкіна підтримує кремлівську пропаганду

5 червня 2023, 22:50 comments2342
Поділіться публікацією:

Виконавиця з РФ Надія Бабкіна, яка підтримує кровожерний курс  Кремля, заявляє, що Україна — це частина Російської Федерації.  Співачка пригадала  власний  візит, що відбувся минулого року  до тимчасово окупованого Маріуполя, пише "УНІАН"

Російська співачка зробила божевільну заяву про те, що Україна - частина Росії

Надія Бабкіна (фото з відкритих джерел)

З Бабкіною  в той час зустрілись  мешканці міста, що, як виявилось  говорили про своє  незадоволення   окупацією Росії  їх міста. Бабкіна  тоді згадала про ці розмови, характеризуючи  противників "русского міра" "міськими божевільними".

"У мене була зустріч на вулиці перед подією. Розмови були різні. І приємні, і не дуже. Всяке було. Люди старшого покоління, які знають, що таке війна, звинувачували нас у тому, що з ними зараз відбувається така неприємність", — згадала  про ці події Надія   Бабкіна.

Вона зазначила, що  хотіла  переконати  мешканців  Маріуполя, що  цей прихід РФ ніби призведе до кращих змін, і місто буде розвиватись, але городяни,  які залишились  з причини війни без  помешкань, не мали бажання  вислухати  співачку з її  пропагандою.

До слова, ця російська знаменитість,  є радянською  і російською  народною і естрадною співачкою, актрисою, теле- і радіоведучою. В Росії вона удостоєна  чималою кількістю  нагород від держави  і престижних звань, і це теж важливі важелі її впливу на глядачів. Вона підтримує кремлівську  пропаганду, кажучи, що на українській території  проходить  ніби "спецоперацію" — так в РФ називають цю війну.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська співачка, яка підтримала війну в Україні, потрапила в лікарню зі страшним діагнозом. 43-річна російська  виконавиця Слава, яка підтримує  війну в Україні, попала в лікарню. Як  інформують росЗМІ, її  відразу  завезли в одну з  лікарень російської столиці. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини