Головна Новини Світ Росія Російська спортсменка, яка підтримала Путіна, переїхала до Іспанії
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська спортсменка, яка підтримала Путіна, переїхала до Іспанії

Олена Ісінбаєва проживає наразі на острові Тенеріфе

13 липня 2023, 23:40
Поділіться публікацією:

Колишня легкоатлетка і дворазова чемпіонка Олімпійських ігор, багаторазова чемпіонка світу зі  стрибків з жердиною Олена Ісінбаєва  тепер  прогулюється Іспанією, залишаючись  в нинішній ситуації  діючим офіцером російської  армії.

Російська спортсменка, яка підтримала Путіна, переїхала до Іспанії

Олена Ісінбаєва (фото з відкритих джерел)

За інформацією видання EL DIGITAL SUR, що оприлюднило фотознімки   олімпійської чемпіонки, що  ходить  вулицями Тенеріфе.  Представники  видання стверджують, що Ісінбаєва  зараз  перебуває  в безстроковій  відпустці, яку отримала від  військового керівництва Росії "за заслуги у кривавій агресії проти України".

Як пише  видання, 41-річна Олена Ісінбаєва  мешкає  в Тенеріфе "у елітному житловому комплексі".

Відома спортсменка  є уродженкою Волгограда. Вона  — майор  Збройних сил РФ. У 2018 році чемпіонка виступала  за внесення  правок до російської Конституції, аби "обнулити" термін минулого президентства  Володимира  Путіна і  надати  йому можливість  балотуватись  ще і ще на  президентську посаду в  РФ. Росіянка водночас   приєдналась до руху Putin Team. Ще легкоатлетка вступила до  партії "Єдина Росія".

Олена Ісінбаєва  здобула золоті медалі Олімпійських ігор 2004 (Афіни) та 2008 (Пекін) років. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська спортсменка розповіла про підлість росіян на змаганняхЗа  інформацією олімпійської  чемпіонки з фехтування  Ольги Харлан, росіяни  мають намір завадити спортсменам з України кваліфікуватись на Ігри в Парижі. Спортсменка натякає  на підлість  російських представників, які користуються  ситуацією, що українці бойкотують любі змагання, де беруть участь росіяни. Тому Росія, представники якої  не потраплять на Олімпіаду-2024 у фехтуванні, саме так  зриває кваліфікацію українським спортсменам. Дісталось від Харлан і чиновникам Міністерства спорту України.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини