Головна Новини Світ Росія Російська телеведуча висміяла свого чоловіка в ефірі російського шоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська телеведуча висміяла свого чоловіка в ефірі російського шоу

Кудрявцева поскаржилася на безглузді звички свого чоловіка.

1 липня 2024, 23:20
Поділіться публікацією:

 Російська ведуча Лєра Кудрявцева, яка публічно підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, висловилася про свого чоловіка Ігоря Макарова, назвавши його "занудним".

 Російська телеведуча висміяла свого чоловіка в ефірі російського шоу

Лєра Кудрявцева (фото з відкритих джерел)

Під час ефіру шоу "Зірки зійшлися" Макаров поділився подробицями про звички своєї дружини, з якими йому доводиться миритися.

"Відлучився кудись, приходиш, а вже все вимкнено. Постійно все скрізь вимикається. Ще Лерка зазвичай любить посперечатися, у неї завжди своя правда," – розповів Макаров.

Кудрявцева, в свою чергу, заявила, що її чоловік може на одну тему "гундити" цілу добу, і поскаржилася на його неакуратність.

"Зубна паста на дзеркалі, бризки зубної пасти на дзеркалі. Викладу в шафах усі футболочки акуратненько, він ось так майку з середини дістав, усе вивалилося," – зазначила Кудрявцева.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська телеведуча розігнала по всій РФ відео, де висміюють Путіна. Одна з відомих російських пропагандисток, фанатка Володимира Путіна, ведуча Тіна Канделакі   приклала руку, щоб поширити  в соціальних мережах репліки з  образами на адресу господаря Кремля. 

"Як інформує  пропагандистський ресурс Кремлевская табакерка, після того, як в ефірі  "Матч ТВ"  показали  кричалки грузинських вболівальників (Путин — не прав (неценз. — авт.), ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла) на адресу  терориста Путина, відповідне відео активно  почало розповсюджуватись по  Мережі. "Руку до цього доклала Тіна Канделакі, стверджують наші джерела в АП", — інформують журналісти  телеграм-каналу.

Відео стало вірусним і поширилось настільки, що зачистити від нього  Мережу  досі не вдалось. І "Канделакі за це відповість".
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини