Головна Новини Світ Росія Російська телеведуча розігнала по всій РФ відео, де висміюють Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська телеведуча розігнала по всій РФ відео, де висміюють Путіна

Завдяки Канделакі популярну кричалку побачила вся терористична країна Росія.

20 червня 2024, 23:10 comments4174
Поділіться публікацією:

Одна з відомих російських пропагандисток, фанатка Володимира Путіна, ведуча Тіна Канделакі   приклала руку, щоб поширити  в соціальних мережах репліки з  образами на адресу господаря Кремля.

Російська телеведуча розігнала по всій РФ відео, де висміюють Путіна

Тіна Канделакі (фото з відкритих джерел)

"Як інформує  пропагандистський ресурс Кремлевская табакерка, після того, як в ефірі  "Матч ТВ"  показали  кричалки грузинських вболівальників (Путин — не прав (неценз. — авт.), ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла-ла) на адресу  терориста Путина, відповідне відео активно  почало розповсюджуватись по  Мережі. "Руку до цього доклала Тіна Канделакі, стверджують наші джерела в АП", — інформують журналісти  телеграм-каналу.

"Наскільки нам відомо, все, що зробила в цій ситуації Канделакі, це розпорядилася вирізати образи на адресу Володимира Володимировича із запису матчу. Одночасно вона, ми точно знаємо, зробила все, щоб це відео розійшлося інтернетом. І говорила, мовляв, уявляєте, які рейтинги будуть у "Матча"? Так що нехай вона свої виправдання куди подалі засуне", — говорить джерело, наближене до Сергія Кирієнка.

Як він стверджує, відео стало вірусним і поширилось настільки, що зачистити від нього  Мережу  досі не вдалось. І "Канделакі за це відповість".

"Усе це правда. Тіну зараз захищає Вася Бровко, створює нам проблеми, не приховую. Але ми давно збираємо на Тіну папочку. Там багато її висловлювань із критикою дій Росії щодо Грузії. Щойно Володимир Володимирович трохи звільниться, ми йому все покажемо", — зазначив, коментуючи цю ситуацію один з інших  представників  команди Кирієнка.

Сама несмачна  прихильниця Путіна прокоментувати ситуацію відмовилась.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Російська співачка взялася захищати свою невістку від хейтерів

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини