Головна Новини Світ Росія Російська тенісистка підтримала Україну та засудила дії Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська тенісистка підтримала Україну та засудила дії Кремля

Ще одна російська спортсменка не стала мовчати

3 липня 2023, 21:45 comments1727
Поділіться публікацією:

Одна з кращих  ракеток рф  Дар’я Касаткіна не злякалась  висловити  свою думку про військове вторгнення її держави  в Україну.

 Російська тенісистка підтримала Україну та засудила дії Кремля

Дар’я Касаткіна(фото з відкритих джерел)

Відповідаючи на питання представників  британського видання The Times, Касаткіна  зізналась, що осуджує агресивні дії влади рф.

При цьому,  26-річна уродженка з російського міста  Тольятті не злякалась  засудження представників  громадськості, хоч всі її колеги-спортсмени  пояснюють свої  відмовки  саме так. Вони ніби засуджують війну,  проте висловлюють неспокій  за  рідних, яким можуть нашкодити  їх публічні  осудження війни.

Також перша ракетка Росії  сказала, що військове вторгнення в Україну  вдарило  і  по її кар’єрі, бо російських спортсменів  почали не запрошувати на великі турніри.

"Це було важко, але, якщо чесно, я була просто вдячна, що ми могли грати на решті турнірів у WTA. Це важко, тому що ти відчуваєш, що тебе карають за те, чого я не робила, і за ті дії моєї країни, з якими особисто я не погоджуюся, але винятків вони не роблять", — підсумувала  Касаткіна.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що українська тенісистка Еліна Світоліна подякувала російській спортсменці. Одна з кращих тенісисток України Еліна Світоліна висловила вдячність російській спортсменці Дар’ї Касаткіній. У матчі третього кола Ролан Гаррос Еліна Світоліна перемогла росіянку Анну Блінкову з рахунком 2:6, 6:2, 7:5. Наприкінці поєдинку українка традиційно не подала суперниці руку. Під час пресконференції після завершення матчу Світоліна чітко пояснила свою поведінку. Світоліна подякувала російській тенісистці та очікує, що інші спортсмени візьмуть з неї приклад. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини