Головна Новини Світ Росія Російська тренерка закотила істерику з приводу ініціативи України
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська тренерка закотила істерику з приводу ініціативи України

Головний тренер збірної РФ з синхронного плавання Покровська обурилася закликом України заборонити в'їзд представникам РФ в країни, де йдуть міжнародні змагання.

10 серпня 2023, 21:05 comments1791
Поділіться публікацією:

Головна  тренерка російської  збірної   із синхронного плавання Тетяна Покровська дуже лютує. Причина зрозуміла, Україна закликає  заборонити в'їжджати всім російським спортсменам  на територію тих  країн, де  відбуваються  міжнародні змагання.

Російська тренерка закотила істерику з приводу ініціативи України

Тетяна Покровська (фото з відкритих джерел)

Як стверджує Тетяна  Покровська, в Україні  сплять і бачать, щоб  громадянам РФ було  кожного разу ще  гірше.

"Україна вже не знає, який спосіб краще зіпсує життя росіянам. Їхню націю, відверто кажучи, зомбують. Вселяють українцям, що Росія — ворог номер один. І з кожним разом це робиться все більше і більше, особливо в спорті. Але ми не повинні звертати увагу на їхні висловлювання, а повинні продовжувати вести діалог тільки з організаціями, які можуть вплинути на нашу участь в літніх іграх і чемпіонатах світу. Тому що брати участь все одно треба, якщо буде така можливість, але тільки якщо для всіх будуть однакові правила. У змаганнях завжди важливий чесний підхід. А Україну слухати не варто, вони не заспокояться", – випльовує свою  отруту тренер з Російської Федерації.

До цього ж спортсмени  мають відповідати  встановленим критеріям, зокрема,  не підтримувати військове вторгнення  до України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що радянський чемпіон обізвав українцівУкраїнським спортсменам дісталось  від обурливого коментаря чотириразового олімпійського чемпіона з біатлону  Олександра  Тихонова. Він висловився з приводу того, коли  представники України закликають  скасовувати обов’язкові рукостискання та поклони  під час  міжнародних змагань, де задіяні українські, російські чи білоруські атлети.

Перед цим,  під час  чемпіонату світу з фехтування в одному з міст  Італії  відбувся  скандал, коли   представниця України  Ольга Харлан, здобувши   перемогу,  не захотіла  потиснути  руку  представниці РФ  Анні Смірновій.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини