Головна Новини Світ Росія Російська українка: Повалій зробила цинічну заяву про свою національність
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська українка: Повалій зробила цинічну заяву про свою національність

Повалій вже навіть приховує свою любов до всього російського

13 березня 2024, 23:40
Поділіться публікацією:

Колишня українська  співачка  Таїсія Повалій недавно  цинічно заявила, повідомивши, ким себе все ж таки себе називає.

Російська українка: Повалій зробила цинічну заяву про свою національність

Таїсія Повалій (фото з відкритих джерел)

Виявилось, що ця прихильниця Путіна, що народилась на Київщині, тепер стала пропагандисткою його  злочинної  політики,  називає себе "російською українкою". Вона також наголошує, що визначає свою місію — об'єднати дві держави, бо, ніби в України та Росії "одна культура".

"Я хочу випустити україно-російський альбом. Там будуть і українські, і російські пісні. Ви знаєте, це моя місія. Я ж російська українка. Я радянсько-російська українка!"- повідомила Таїсія  Повалій, відповідаючи на запитання  одного з російських ЗМІ.

Таїсія Повалій вже чимало часу  проживає в РФ з чоловіком-продюсером Ігорем Ліхутою. Минулого року 24 серпня вона офіційно  мала російське громадянство та не коментує агресію РФ стосовно  України.

В цей час колишня українка  активно співпрацює з кремлівським режимом і виступає перед  загарбниками,  виконуючи українські пісні. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Повалій розповіла, чому перевезла свою матір до РФАртист з РФ  Олександр Михайлов, що  недавно  брав участь в концерті  в  тимчасово окупованому місті  Луганськ разом з  опальною  співачкою, колишньою українкою  Таїсією Повалій,  розповів чергову пропагандистську брехню про те, як погано  жилось мамі співачки в українській столиці.

Як інформує  російське пропагандистське медіа  Стархіт, Таїсія  Повалій ніби  не говорила про політику і не була  учасницею так званих  патріотично-пропагандистських заходів, бо "боялася", адже її матір  мешкала в  той час в Києві.

Він  ще додав, що  зрадниця і боягузка Таїсія  Повалій "не забула рідні корені". Як він стверджує, з небагатьма друзями вона  таки підтримує  зв'язки.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини