Головна Новини Світ Росія Російська ведуча потрапила у скандал через свій образ в ефірі пропагандистського ТБ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська ведуча потрапила у скандал через свій образ в ефірі пропагандистського ТБ (ФОТО)

Кудрявцева раптово через вбрання отримала порцію хейту від росіян за свій жовто-синій наряд

28 вересня 2023, 21:50 comments1029
Поділіться публікацією:

Відома прихильниця Путіна і російська телеведуча  Лера Кудрявцева, що виступає  за підтримку військового вторгнення, яке господар Кремля почав  в Україні, з власної волі стала  головною героїнею конфузної  ситуації.  Готуючись, щоб виступити в ефірі на  каналі російських пропагандистів НТВ,  ведуча  з’явилась перед глядачами, одягнута в синьо-жовтих тонах (це — кольори українського прапора).

Російська ведуча потрапила у скандал через свій образ в ефірі пропагандистського ТБ (ФОТО)

Лера Кудрявцева (фото з відкритих джерел)

Зрозуміло, що жителі  Російської Федерації  особисто переконались, що саме так  пропагандистка  влаштовує  провокації і почали з усіх боків  осуджувати Кудрявцеву.

"Обговоренню і осуду піддався зовнішній вигляд ведучої, вирядившись в кольори українського прапора. Жовта сукня і біжутерія соковитого блакитного кольору привели народ в стан шоку. Залишається лише сподіватися, що те, що трапилося — це просто випадковість, а не ретельно спланована блондинкою провокація", ‒  представники з пропагандистських російських видань і на цей раз, не упустили можливості досхочу познущатись над  телеведучою.

Російська ведуча потрапила у скандал через свій образ в ефірі пропагандистського ТБ (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська телеведуча, яка підтримує війну проти України, вважає себе ворогом Зеленського. За словами російської  телеведучої  Лєри Кудрявцевої – вона  відтепер ворог українського президента  Володимира Зеленського. Під час ефіру на  шоу "Нові російські сенсації"  телезірка повідомила, що до 2014 року Зеленський "стріляв їй очима",  проте вона ніяк не відреагувала на його  знаки уваги.

При цьому,  ці спогади  телеведуча  видала, маючи такий  вираз  обличчя та інтонацію, що можливо було  припустити,   що Кудрявцева  жалкує про те, що в свій час  не оцінила  майбутнього президента України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини