Головна Новини Світ Росія Російська ведуча зробила заяву про позицію Ротару щодо війни РФ проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Російська ведуча зробила заяву про позицію Ротару щодо війни РФ проти України

Евеліна Бльоданс підтримує пропагандистські наративи

19 вересня 2023, 23:30 comments3693
Поділіться публікацією:

Як стверджує  представниця російського ТВ  Евеліна Бльоданс, яка  підтримує пропаганду країни-агресорки,   коментуючи видання  "АіФ"  реальну позицію українки Софії Ротару щодо військового вторгнення РФ, вона і на цей раз озвучила тут якусь   маячню.

Російська ведуча зробила заяву про позицію Ротару щодо війни РФ проти України

Евеліна Бльоданс (фото з відкритих джерел)

Телеведуча перерахувала причини, чому  українська зірка  не схвалює  російську агресію. Як  пояснює Бльоданс,  співачка є   надто  довірливою  і  поступає так, як їй  пояснюють її рідні.

"Мені здається, що їй сказали: краще так говорити, тому що живеш в Україні. У Криму, окей, нерухомість, але і в Києві квартири, будинки, ще десь", — видає Евеліна.

Ще телеведуча припускає, що в Україні  зірку  просто залякали. Саме цією причиною пояснюють ту обставину,  що Ротару не  відвідує незаконно анексований Крим.

"Зрозумійте: ну, як вона поїде в Крим, як до неї будуть ставитися після цього в Києві? Адже вона українська співачка. Хтозна, що їй там сказали, може, залякали: "Та що ти поїдеш в цю Росію? Але тебе там зітруть". І вона злякалася і вирішила прийняти таку позицію. Я припускаю саме це", -  продовжила російська пропагандистка.

До слова, телеведуча  Евеліна Бльоданс  родом з  Криму. Але  влаштувати собі кар'єру вона захотіла в Росії. З 2014 року вона  відома, як  прихильниця  злочинного кремлівського режиму. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що пропагандисти "злили", де зараз живе Софія Ротару За словами російського продюсера Іллі Сагліані,  зірка з України Софія Ротару, як тільки  почалась повномасштабна  війна, переїхала  з сином до Європи. Як він стверджує,  співачка придбала  об’єкт нерухомості  на території  Італії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини