Головна Новини Світ Росія Російські артисти обіцяють гроші російській армії за "Леопарди": як відповіли в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські артисти обіцяють гроші російській армії за "Леопарди": як відповіли в Україні

Лепс, Басков та інші обіцяють гроші російським окупантам

18 червня 2023, 23:45
Поділіться публікацією:

Відомі у РФ  виконавці, які підтримують політику Путіна, Григорій Лепс та Микола Басков вже не знаючи, як більше  вислужитись перед  кремлівським диктатором,  разом оприлюднили  свій абсурдний  задум.

Російські артисти обіцяють гроші російській  армії за "Леопарди": як відповіли в Україні

Російські артисти обіцяють гроші за збиті "Леопарди" (фото з відкритих джерел)

Зокрема, співаки,  які  виступають за продовження геноциду українського народу, заявляють, що виплатять мільйон рублів (434 тис. грн) за кожен  знищений "Леопард". Цю дивну ідею  путіністи озвучили  на закритій пресконференції "Російської Медіагрупи", що відбувалась   в рамках  Петербурзького міжнародного економічного форуму.

 "Мільйон рублів. Хто підіб'є танк "Леопард", "Леопард-2". Ми як представники творчості вносимо свій внесок для наших бійців. Щоб ми знали, що вони це роблять не лише тому, що це їхня громадянська позиція. А ми це робимо, тому що ми хочемо, щоб вони знали, що ми поруч з ними", — заявив Микола Басков.

За словами "натурального блондина"  поки що жодної виплати нікому не перерахували, адже ці гроші   розподілятимуть чиновники Міноборони  та представники "Російської медіагрупи". Як пообіцяв Басков,  цю "благородну ініціативу"  підтримають й інші російські  співаки.

Один з них,  Григорій Лепс гордо зазначив, що "підписується під кожним словом Баскова" і все, чим він зможе  допомогти "для радянської армії", але, потім виправив  себе — для "російської армії", буде робити  "від чистого серця". 

Натомість українська співачка Ольга Полякова пообіцяла 1000 доларів тому, хто дасть копняка та плюне у російських артистів Миколу Баскова та Григорія Лепса.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про нові деталі про прихильників Лепса, зі Львова. Днями, мережу сколихнуло відео, на якому молодики на всю гучність слухали пісні Лепса в авто. Це відбувалося в самісінькому центрі Львова. На зауваження випадкового перехожого, хлопці у припаркованому Range Rover  відреагували нецензурною лексикою. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини