Головна Новини Світ Росія Російські депутати відреагували на пропозицію розірвати всі відносини України і РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські депутати відреагували на пропозицію розірвати всі відносини України і РФ

У Держдумі РФ вважають, що Україна «прикриває» війною неефективну роботу уряду

20 квітня 2021, 15:13 comments1169
Поділіться публікацією:

Президента Володимира Зеленського закликали застосувати інтенсивні заходи для захисту України від ймовірної загрози нападу російської армії. На подібну заяву політсили "Слуга народу" вже відреагували депутати Держдуми РФ, повідомляють "РИА Новости".

Російські депутати відреагували на пропозицію розірвати всі відносини України і РФ

Україна може розірвати всі дипвідносини із Росією. Фото з відкритих джерел

За словами політика Артема Турова, таким чином в Україні намагаються відвернути увагу від внутрішніх проблем. Депутат вважає, що Росію неправомірно перетворюють на зовнішнього ворога, яким "прикривають" малоефективну роботу уряду.

При цьому в Держдумі запевняють, що вся відповідальність за ситуацію на Донбасі залишається за Україною. Артем Туров стверджує, що ситуація спеціально загострюється, а це несе за собою поранення і загибель цивільних осіб, постійні обстріли. Політик посилається на "Мінські угоди", яких нібито не дотримується виключно Україна.

Росія ж, на думку Турова, діє суто в рамках законодавчих вимог. Коментуючи передислокацію російської армії до українського кордону, депутат говорить, що і військові, і техніка залишаються в межах їхньої країни. До внутрішніх справ Росії Артем Туров відносить і будь-які рішення стосовно Криму.

Нагадаємо, що Росія незаконно окупувала півострів навесні 2014 року. Нещодавно міністр оборони РФ Сергій Шойгу зізнався, що незаконний "референдум" у Криму відбувався під дулами автоматів російських військових. Більше подробиць — у нашому матеріалі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, коли, на думку колишнього радника Путіна, може початися "гаряча" фаза російсько-української війни.

Також на порталі ви можете прочитати, що саме вважає каменем спотикання в питанні Донбасу нардеп Вікторія Гриб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

GANS

20 квітня 2021, 14:27

Артем Туров - ты конченый мудак


Новини