Головна Новини Світ Росія Російські добровольці готуються повалити Путіна. Названо терміни операції
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські добровольці готуються повалити Путіна. Названо терміни операції

Російські добровольці готують великий визвольний похід на Москву, про це в інтерв’ю Уніан повідомив боєць легіону «Свобода Росії» з позивним «Цезар»

22 березня 2024, 15:51 comments4238
Поділіться публікацією:

Кінцева мета російських добровольців, які приєдналися до бою на боці України і проникли через кордон до Російської Федерації, полягає у поході на Москву з метою зміни режиму диктатора Володимира Путіна, відзначив "Цезар".

Російські добровольці готуються повалити Путіна. Названо терміни операції

Легіон "Свобода Росії"

"Це лише питання часу"
, — зауважив він.

"Цезар" підкреслив, що йому відомий кожний крок на цій дорозі, але наразі він не може розкрити деталі.

Боєць фактично оголосив про великий визвольний похід російських добровольців і виразно заявив, що коли він розпочнеться, то звільнення Росії від путінського режиму станеться за тижні, максимум — за кілька місяців.

За його словами, похід, який очолив Пригожин, показав, що ситуацію можна було б вирішити вже за один день. Просто, додав боєць, в нього не вистачило політичної волі, бо, по суті, Пригожин не політик, а комерсант. Його ціль була іншою, не перемогти, а зробити вигідний торг, вибити щось для себе, вважає російський повстанець. Окрім того, він додав, що Пригожин не був в опозиції проти Путіна, але проти його прихильників, які, на його думку, неефективно ведуть бойові дії проти українців.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російські повстанці почали активно діяти на території Білгородської та Курської областей, починаючи з 12 березня. Вони заявили, що їх ціллю були не тільки перешкоджання путінським виборам на цих територіях та знищення військових об’єктів країни-агресора. Ключовою метою, заявили повстанці, стала допомога ЗСУ. Своїми діями вони зірвали наступ, який готували окупанти в районі Куп’янська.

Окрім того, російські повстанці розповіли про те, звідки у них зброя для ведення бойових дій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини