Головна Новини Світ Росія Російські окупанти розпочали військові навчання в Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські окупанти розпочали військові навчання в Криму

На кримському полігоні Опук 22 квітня 2021 року стартували міжвидові навчання армії РФ

22 квітня 2021, 14:19
Поділіться публікацією:

У Росії продовжують "брязкати" зброєю, демонструючи силу як Україні, так і західним країнам. За повідомленням російських ЗМІ, які посилаються на Міністерство оборони РФ, їхня армія в окупованому Криму бере участь у масштабних військових навчаннях.

Російські окупанти розпочали військові навчання в Криму

РФ проводить військові навчання в окупованому Криму. Фото із відкритих джерел

Місцем проведення уявних бойових дій визначили полігон Опук. В Росії стверджують, що свої сили на навчаннях продемонструють не менше 10 тисяч бійців. Також збираються задіяти велику кількість техніки — близько 1200 одиниць.

Всі дії будуть присвячені відпрацюванню так званих "міжвидових зв'язків". Російські військовослужбовці не тільки візьмуть участь у сухопутних навчаннях, до них також приєднаються і представники морського флоту. У Міноборони Росії пообіцяли, що активна фаза навчань торкнеться мінімум 40 кораблів, які працюють на армію.

Крім іншого, на території анексованого Криму росіяни збираються відпрацювати техніку, пов'язану з ракетно-авіаційними ударами. Окремо розглянуть і роботу з бойовими безпілотниками.

Також збираються перевірити підготовку російського військового десанту. Як інформують окремі росЗМІ, вже близько 2000 бійців провели успішне десантування в Криму. У повітря їх підняли із допомогою літаків Іл-76.

В уряді РФ запевняють, що це планові навчання, в яких перевіряються практична підготовка військових підрозділів за зимовий період.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, яким чином Україна може відповісти на раптову атаку Росії з боку Кримського півострова. В уряді вважають, що армії РФ знадобиться куди більше бійців, ніж вона має зараз. Подробиці шукайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, скільки жителів окупованій частині Донбасу отримали російське громадянство за час війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини