Головна Новини Світ Росія Російські повстанці звернулись до Путіна з пропозицією
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські повстанці звернулись до Путіна з пропозицією

Російські добровольці з легіону "Свобода Росії" опублікували звернення до диктатора РФ Володимира Путіна для початку переговорів про майбутнє Росії.

17 березня 2024, 09:50 comments8616
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські добровольці з трьох угруповань легіону "Свобода Росії", РДК та Сибірського батальйону звернулись до президента Росії Володимира Путіна з закликом почати обговорення "майбутнього РФ без диктатури та авторитаризму".

Російські повстанці звернулись до Путіна з пропозицією

Російські добровольці звернулись до Путіна. Фото з відкритих джерел

Звернення російських повстанців опублікували у соціальних мережах легіон "Свобода Росії". У ньому російські добровольці звернулись з пропозицією до диктатора Володимира Путіна.

"Володимир Путін, весь світ уже кілька днів спостерігає, як російське місто Білгород, Білгородська та Курська область перетворилися на зону активних бойових дій... виключно через твої амбіції, продовжують страждати і гинути мирні люди", — говорять добровольці.

За їх словами, адміністрація цих регіонів перешкоджає евакуації мирного населення про яке попереджали російські повстанці.

Російські добровольці критикують Путіна за його спроби "заганяти простих людей" на участь у виборах, коли у населених пунктах ведуться артилерійські обстріли та прилітають бомби. Вони закликали Путіна вийти на зв’язок та вказали, що Росія потребує "глибокої трансформації відносин влади з народом".

"Якщо ти готовий обговорювати майбутнє нашої країни без диктатури та авторитаризму, ми зі свого боку готові до такої розмови. Якщо в тебе збереглися мужність і відповідальність — виходь із нами на зв'язок зручним для тебе способом", — заявили добровольці.

За їх словами вибори у Росії перетворились на фарс через режим Володимира Путіна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Буданов розповів про можливість обміну російських територій на українські.

Також "Коментарі писали, що Макрон проситиме Путіна про тимчасове перемир'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини