Головна Новини Світ Росія Російські ультранаціоналісти шоковані рішенням Держдуми РФ: про що йдеться
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські ультранаціоналісти шоковані рішенням Держдуми РФ: про що йдеться

За інформацією ISW, у Росії каратимуть військових за використання особистих телефонів на фронті

25 липня 2024, 10:12 comments1754
Поділіться публікацією:

Російська Державна Дума 24 липня прийняла поправку, яка дозволить російським командирам карати підлеглих використання особистих пристроїв зв'язку та навігації на фронті. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Російські ультранаціоналісти шоковані рішенням Держдуми РФ: про що йдеться

Держдума РФ. Фото: з відкритих джерел

Американські аналітики звернули увагу, що це спричинило негативну реакцію з боку російських ультранаціоналістів та інших депутатів Держдуми.

Декілька депутатів російської Думи відкрито виступили проти законопроекту і закликали російських чиновників дозволити російським командирам на передовий формувати військову політику.

Військові блогери критикували поправку і висловлювали стурбованість тим, що російські військові мають намір використати покарання за використання особистих пристроїв для вирішення особистих конфліктів та цензури скарг російських військовослужбовців, які часто на телефони записують та через них поширюють скарги.

Російські ультранаціоналісти також нарікають на потенційний вплив поправки на фронт, де російські війська покладаються на незахищені пристрої для організації командування та управління, логістики та бойових операцій.

Військові аналітики зазначили, що залишається незрозумілим, чи зможе чи захоче російське військове командування забезпечити покарання за використання особистих пристроїв в Україні.

А російським військовим, на думку фахівців ISW, ймовірно, буде вкрай важко позбавитися залежності від небезпечних особистих пристроїв для виконання багатьох завдань на фронті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія починає відчувати дефіцит озброєнь та особового складу. Це, а також допомога західних партнерів дозволять ЗСУ згодом проводити успішні контрнаступальні операції. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини