Головна Новини Світ Росія Російські війська зайшли до Казахстану: яку мету насправді переслідує Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Російські війська зайшли до Казахстану: яку мету насправді переслідує Путін

На тлі того, що відбувається в Казахстані, Росія може відновити розмови про відродження СРСР.

6 січня 2022, 11:25 comments3375
Поділіться публікацією:

З огляду на те, що Організація Договору колективної безпеки (ОДКБ) направила до Казахстану підрозділи військ, вибудовується дедалі більше конспірологічних теорій у тому, як можуть розвиватися події далі. Чи є тепер шанси протестувальників домогтися виконання своїх вимог? Яку насправді мету має Росія, яка направила своїх десантників до Казахстану? Відповіді на ці та інші питання надали експерти.

Російські війська зайшли до Казахстану: яку мету насправді переслідує Путін

Протести у Казахстані. Фото АР

Тепер путінські кроти провокуватимуть протистояння в Україні

Політичний експерт Віктор Бобиренко зазначає у себе у Facebook, він спочатку казав, що замовника революції в Казахстані буде видно за заявами. Так і сталося. Було заявлено про якісь міфічні "вороги" — які спровокували протистояння. І тепер казахи звуть Росію на допомогу (ОДКБ – для будь-якої легітимізації).

"Насправді потрібно трохи знати історію. В усіх випадках, коли СРСР чи Росію кликали допомогу – звали конкретні люди. Ставники Кремля. Приклади: Януш Кадар в Угорщині, Густав Гусак у Чехословаччині, Войцех Ярузельський у Польщі, Бабрак Кармаль в Афганістані. Насправді прикладів більше. Правда у тому — що Росія, використовуючи боротьбу казахських кланів — зайшла в Казахстан. Зробить із нього квазідержаву", – зазначив експерт.

Він додає, що в Росії в кишені вже багато квазідержав. Від невизнаних Абхазії, Осетії, Придністров'я до терористичних "ДНР" та "ЛНР". Тепер ще напівлегітимна Білорусь. Ну? і Казахстан.

"Це просто спосіб сучасної політики. Путін хороший – Лукашенко зірвався з котушок та атакує Європу. Мрія Путіна – щоб Україна була "улюбленою дружиною" у його гаремі квазідержав. І тепер путінські кроти провокуватимуть протистояння у нас. Події змінюються так швидко, що здається, що вже не рухаємось уперед – ми летимо у прірву", – резюмував Віктор Бобиренко.

Росіяни розповідатимуть байки про відродження СРСР

У свою чергу політичний експерт журналіст Юрій Романенко вважає, що логіка дій Росії в Казахстані зрозуміла.

"ОДКБ захищатиме критичну інфраструктуру, щоб казахські силовики звільнили ресурс і казахи вбивали казахів, поки росіяни розповідатимуть байки про стабілізацію та необхідність відродження СРСР", — зазначив Юрій Романенко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російські десантники вже у Казахстані.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Кот

6 січня 2022, 12:17

Рашистские скоты уже и в Казахстан свои носы всунули,теперь их выковырять из страны будет непросто.Это зараза всего постсоветского пространства да и всего Мира.


Новини