Головна Новини Світ Росія Російських школярів змусять вивчати "історію" Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Російських школярів змусять вивчати "історію" Путіна

У школах РФ введуть урок путінської пропаганди

12 квітня 2024, 21:49
Поділіться публікацією:

Російським школярам скасують уроки суспільствознавства заради вивчення "нової історії" диктатора Володимира Путіна.

Російських школярів змусять вивчати "історію" Путіна

У російських школах вивчатимуть "нову історію". Фото з відкритих джерел

Як пише видання The Moscow Times, суспільствознавство виключать з російської шкільної програми для 6-8 класів. Повідомляється, що у 2025 році шкільні години, які звільнилися, перейдуть до історії.

Зазначається, на уроки історії в російських школах відводиться загалом 340 годин. Суспільствознавство планують вивчати в 9-му класі, а загальна кількість рекомендованих навчальних годин становитиме 34, по одному уроку на тиждень. Для учнів 10-11 класів також буде виділено одну годину на тиждень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українська влада не розуміє важливості демобілізації, бо в Офісі президента немає людей зі справжнім бойовим досвідом, вважає колишній командир роти 47-ї механізованої бригади, офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Якби генерали йшли в посадки виконувати свої накази, вони б були більш прихильні до демобілізації. Якби в Офісі президента були люди зі справжнім бойовим досвідом, вони б вміли пояснити солдату свої геніальні управлінські рішення", — наголосив офіцер ЗСУ.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що Збройні сили України наразі бодай хоч якось не наблизилися до знищення наступального потенціалу російської армії. На думку оглядача британського журналу Spectator Оуена Метьюза, успішні удари українських дронів по території РФ та навіть знищення Кримського мосту не зупинять наступ РФ. Він вважає, що Росія на переговорах, якщо вони все ж відбудуться, не буде поступатися захопленими регіонами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини