Головна Новини Світ Росія Російським депутатам суворо заборонили їздити на фронт в Україну: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Російським депутатам суворо заборонили їздити на фронт в Україну: у чому причина

Депутати Держдуми постійно фотографуються біля танків та гармат та "влаштовують шоу" на фронті

27 липня 2023, 18:07
Поділіться публікацією:

Тепер російським депутатам, щоб побувати на фронті в Україні, потрібно отримати особливий дозвіл Міноборони РФ. Навіть, якщо не йдеться про поїздку безпосередньо на передову, все одно депутати РФ мають отримати дозвіл відомства Шойгу. Як передає портал "Коментарі", про це пише низка російських ЗМІ.

Російським депутатам суворо заборонили їздити на фронт в Україну: у чому причина

Держдума РФ. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що лист із відповідними рекомендаціями, підписаний особисто Сергієм Шойгу, вже отримав спікер Держдуми РФ В'ячеслав Володін.

Як йдеться у ЗМІ, така вимога може бути пов'язана з тим, що російських окупантів "не влаштовує піар у прифронтовій зоні". Вони, зокрема, проти того, щоб депутати Держдуми використовували поїздки на війну лише для підняття власного рейтингу. Ще окупантів дорікає те, що депутати постійно фотографуються біля танків та гармат і "влаштовують шоу".

Також у листі є рекомендації дозволяти переліт депутатів військовими бортами лише за клопотанням Володіна або його перших заступників.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Держдума РФ змінила правила військового призову в країні-агресорі. Тепер до російської армії можуть призивати з 18 до 30 років (раніше верхня межа призову становила 27 років), що дозволяє додатково залучити до війни близько двох мільйонів людей. Прийнято цілий пакет документів, які посилюють законодавство про військову службу (полегшують призов). Голова Держдумівського Комітету з оборони Андрій Картаполов відкрито визнав, що закон написаний під велику війну, загальну мобілізацію. Про що говорять такі кроки російської влади? Що слід розуміти Україні? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українці пішли вперед: Путін знову висловився про контрнаступ ЗСУ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини