Головна Новини Світ Росія Російський актор родом із Запоріжжя поїхав розважати окупантів на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор родом із Запоріжжя поїхав розважати окупантів на Донбасі

Гоша Куценко вийшов з головними артистами-путіністами країни на болотах.

13 вересня 2023, 20:55
Поділіться публікацією:

 Відомий артист з РФ  Гоша Куценко родом  з Запоріжжя.  Коли був малим,  його сім'я переїхала до Львова, де  він  вчився  і здобув вищу освіту. 24 лютого  минулого року в соціальних мережах  він виставив відеоролик, де  згадує  про своє коріння.

Російський актор родом із Запоріжжя  поїхав розважати окупантів на Донбасі

Гоша Куценко (фото з відкритих джерел)

 "Розум не осягає, що відбувається. Серце обливається кров'ю. Там, де зараз йде війна, я там народився і виріс. Мені дуже боляче", -  розповів  актор.

Далі Куценко мовчав  більш, як  півтора року, займався   власною творчістю і  при цьому  ігнорував війну на своїй батьківщині.  Актора   віднесли до  "мовчунів", але  закривавлені  рублі для  Гоші  виявились  більш  привабливими.

Куценко   засвітився під час  псевдо патріотичного  заходу в  тимчасово окупованому  Донецькому   регіоні, на території  меморіального комплексу "Савур-Могила". Під час  концерту, що був присвячений  "80-й річниці з дня визволення Донбасу",  екс-українець виступав на одній сцені  поряд з найзапеклішими путіністами, такими, як, Григорій Лепс, Дмитро Дюжев, Родіон Газманов та ін.

Гоша Куценко, в нього вже зараз серце  не  болить з приводу війни, читав вірш "Земли потрескавшейся корка" . який написав російський  поет Костянтин  Ваншенкін. За ним, на  великому екрані  демонстрували відеоряди з російськими  солдатами-окупантами на окупованій землі України.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російський актор на Донбасі видав цинічну заяву про "наближення перемоги РФ".  Російська знаменитість, артист-путініст, що знімався в  популярному в нульових бандитському серіалі "Бригада",  Дмитро Дюжев прибув  до окупованого Донбасу. Там він мав виступати в пропагандистському  заході. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини