Головна Новини Світ Росія Російський актор, який підтримує Путіна, принизив єдину доньку
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський актор, який підтримує Путіна, принизив єдину доньку

Машков не жаліє навіть рідну дитину в ім'я кривавої пропаганди Кремля

21 серпня 2023, 23:10 comments1392
Поділіться публікацією:

Знаний в РФ  артист Володимир Машков, як тільки почалась повномасштабна  війна, почав  відкрито плазувати  перед представниками  правлячої  верхівки країни-агресорки,  цей прихильник Путіна перетворивсь на пропагандистський рупор  РФ.

Російський актор, який підтримує Путіна, принизив єдину доньку

Марія та Володимир Машкови (фото з відкритих джерел)

Машков приїздить  до мешканців  окупованих територій і  виступає перед ними. Недавно він побував  в Криму, анексію якого  підтримує  ще з  2014 року. Представникам  пропагандистських ЗМІ  РФ він  відповів на всі їх запитання.

Зокрема,   переконаний прихильник Путіна  висловився, яке  його відношення  до колег, що відмовились  служити правлячій в РФ верхівці та є прихильниками   антивоєнної  позиції. Претендуючи на  власну життєву мудрість, артист  сказав  таки неприємні слова.

"Люди, які поміняли свої півкулі головного мозку на інші. У мене для всіх них є одне слово: презирство. Я вимовив страшне слово. Воно не означає "відвернутися". Воно означає "дивитися дуже уважно". Їх біда наздожене сама", — заявляє  актор.

До слова, серед тих,  хто йому  демонстративно огидний, є  і його донька Марія, що виїхала в Сполучені Штати, щоб не мешкати в країні-агресорці. Вона  відкрито критикує  батька за його  підтримку  військового вторгнення  в Україну, але до таких зневажливих слів  і жовчної  ненависті  на адресу прихильників Путіна  не опускалась.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що донька російського актора, який підтримує Путіна, збирається рятувати свого батька. Російська акторка Марія Машкова, яка є  дочкою  путініста  Володимира Машкова, озвучила  несподіване зізнання. Представникам видання "Телега online",  росіянка сказала, що  буде таки боротись за власного батька,  що заохочує  війну і продовження  вбивств звичайних українців. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

21 серпня 2023, 22:52

Відверто пропагандонський ресурс


Новини