Головна Новини Світ Росія Російський аналітик розповів, де знаходиться труп Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський аналітик розповів, де знаходиться труп Путіна

Валерій Соловей стверджує, що президент Росії Володимир Путін насправді мертвий.

29 жовтня 2023, 10:50 comments3640
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський політичний аналітик Валерій Соловей стверджує, що президент Росії Володимир Путін вмер ввечері 26 жовтня. За його словами труп Путіна знаходиться у морозильній камері на Валдаї. 

Російський аналітик розповів, де знаходиться труп Путіна

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Доктор історичних наук та політичний аналітик Валерій Соловей дав інтерв’ю українському журналісту Дмитру Гордону, де заявив, що Путін нібито вмер, а його тіло переховують. Дмитро Гордон попросив пояснити ситуацію зі смертю Путіна.

"Він помер. Абсолютно точно. Він помер, остаточно. Зараз він знаходиться у холодильній камері у своїй резиденції на Валдаї", — стверджує Валерій Соловей та додав, що "ніяких сумнівів у його фізичній смерті не існує".

Російський політичний аналітик розповів, що у президента РФ у 2019 році був виявлений рак. За словами Валерія Солов'я, на початку 2020 року Путіну зробили операцію ізраїльські лікарі, які потім постійно слідкували за станом здоров’я президента Росії. Як стверджує Соловей у березні лікарі сказали Путіну, що "можливості медицини вичерпані" та перестали лікувати російського президента.

Нагадаємо, що 26 жовтня анонімні Telegram-канали, які стверджують, що мають джерела у Кремлі, почали розповсюджувати інформацію про можливу смерть президента Росії Володимира Путіна. За їх інформацією Путін помер, а його замінили на двійника.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Валерій Соловей розповів про смерть Пригожина. Російський аналітик стверджував, що насправді лідер ПВК "Вагнер" живий та готує помсту Путіну.

Також "Коментарі" писали, що у Японії представили докази існування двійників Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини