Головна Новини Світ Росія Російський депутат Держдуми побив колишню дружину
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський депутат Держдуми побив колишню дружину

Депутата Держдуми від партії Путіна накричав на колишню дружину та побив її. Сліди побиття зафіксували медпрацівники.

11 липня 2023, 15:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишня дружина депутата Держдуми Вадима Булавінова звинуватила російського політика у побитті. За словами жінки Булавінов накинувся на неї з криками та ударив кулаками, коли та приїхала забрати свої речі у будинку, де раніше мешкала. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Російський депутат Держдуми побив колишню дружину

Російський депутат Держдуми Вадим Булавінов побив дружину. Фото з відкритих джерел

Колишня дружина Надія вказує, що початок конфлікту відбувся ще 3 липня, коли отримала дзвінок від працівниці по будинку. Та їй повідомила, що російський депутат сказав забрати усі речі колишньої дружини з будинку.

Жінка приїхала до будинку близько 11 години вечора та почала збирати речі. Коли Булавінов побачив свою колишню дружину, то почав кричати та бити її. Персонал, який доглядає за будинком зупинив побиття, а дружина російського політика без своїх речей втікла.

Згодом вона звернулась до поліції, де зафіксувала травми нанесені російським депутатом Держдуми. Лікарі вказали на численні забої та зламаний ніс у жінки. Через кілька днів поліція завітала до Вадима Булавінова та допитала його. В будинку були камери, однак, коли поліція їх переглянула, виявилось, що записи видалені.

Вадима Булавінов – це російський депутат Держдуми від путінської партії "Єдіная Росія". Раніше політик був мером міста Нижній Новгород.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що п’яний майор в Ужгороді побив дружину військового ЗСУ. У Міноборони відреагували на цього майора ТЦК і винесли перші наслідки.

Також "Коментарі" писали про скандал у Фінляндії. Місцевого політика звинувачують у проявах неонацизму через фото 20-річної давності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини